Nava de pasageri Scenic Jade, prima dată în Portul Constanța

Nava de pasageri Scenic Jade. FOTO CN APMC

Nava fluvială Scenic Jade, cu pavilion Malta, a acostat astăzi la terminalul de pasageri al Portului Constanța, cu 115 turiști din Statele Unite ale Americii și Canada.

Nava este pentru prima dată în Portul Constanța, croaziera având pe itinerariu orașele de pe Dunăre, Budapesta, Belgrad, Ruse, Giurgiu. În Constanța, turiștii vor face un tur de oraș, vizitând principalele obiective turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*