Ministrul Transporturilor susține că podul de la Brăila este solid și nu prezintă riscuri

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila la Tulcea. FOTO CNAIR

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că podul de la Brăila este solid și nu prezintă riscuri.

“Podul de la Brăila este solid și nu prezintă riscuri!  Structura de rezistență a podului este bine construită! Îmi mențin decizia luată, acum câteva luni, de a permite circulația pe Podul Brăila!

Aștept însă de la antreprenorul italian, care a realizat lucrările, să își respecte termenii contractului:

– să remedieze problemele care au apărut și au fost sesizate din mai multe surse,

– să finalizeze lucrările la drumul de legătură spre Jijila,

– să demonteze macaralele utilizate la construcție.

Până când asocierea italiano-japoneză va decide să se țină de cuvânt și să demonteze macaralele, vreau să se circule pe podul Brăila 24 de ore din 24!

De aceea, am solicitat celor de la CNAIR să notifice constructorul că se renunță la restricțiile de circulație pe timpul nopții până când vor începe toate operațiunile de demontare a macaralelor” – Sorin Grindeanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*