Ministerul Dezvoltării: Aproape 5 milioane lei pentru extinderea sistemului de canalizare, infrastructura socială și promovarea spiritului antreprenorial

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 6 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 4.892.903,53 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, un proiect, în valoare de 2.127.261,75 lei, are ca obiectiv realizarea de branșamente pentru canalizare și extinderea infrastructurii de canalizare în cartierul Mimiu din municipiul Ploiești.

Patru proiecte vizează înființarea a câte unui centru comunitar integrat în comunele:

  • Coltău (jud. Maramureș) – 468.087,34 lei;
  • Găujani (jud. Giurgiu) – 468.087,34 lei;
  • Șamșud (jud. Sălaj) – 484.874,21 lei;
  • Berevoiești (jud. Argeș) – 484.872,17 lei.

Un alt proiect are ca obiectiv creșterea competitivității unei firme, prin achiziționarea de echipamente evoluate tehnologic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*