Ministerul Dezvoltării a virat peste 10 milioane de lei pentru proiecte finanțate prin PNRR

Adrian Veștea. FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 10.322.519,32 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 121 de obiective de investiții realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Sumele au fost decontate pentru lucrări efectuate la proiecte aflate în implementare atât în cadrul Componentei 10 – Fondul Local, pentru reabilitarea unor clădiri publice, realizarea unor piste de biciclete și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, cât și în cadrul Componentei 15 – Educație, pentru construirea unor creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, în care energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile.

Până în prezent, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a decontat facturi în valoare de 167.672.119,81 de lei pentru 1.945 de obiective realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*