Miele lansează noua campanie de brand: Calitatea care precede timpurile noastre

Aparatură Miele. FOTO SmartPoint
Aparatură Miele. FOTO SmartPoint

Miele a lansat o nouă campanie de brand sub sloganul „Calitatea care precede timpurile noastre”, reafirmându-și angajamentul de a dezvolta produse de o calitate superioară, fiabile pe termen lung și perfecționate de-a lungul celor peste 120 de ani de activitate. Campania va fi derulată la nivel global în următorii cinci ani, reiterând promisiunea de a combina inovația cu o meticulozitate inginerească germană, pentru a realiza aparate menite să reziste 20 de ani.

Spoturile video din noua campanie de comunicare a Miele prezintă procesul de dezvoltare a produselor, de la fabricarea componentelor și turnarea fierului, până la testarea și utilizarea îndelungată acasă. Astfel, campania arată și cele trei valori-cheie ale brandului, care influențează întregul proces de creare al mașinilor de spălat rufe, mașinilor de spălat vase, aspiratoarelor și electrocasnicelor incorporabile: sustenabilitate, performanță și măiestrie.

„De peste 120 de ani investim pasiune în dezvoltarea unor aparate care să dureze, menite să îi ajute pe clienții noștri să aibă o experiență perfectă de utilizare și să le simplifice munca. Prin intermediul acestei campanii ne dorim să invităm consumatorii să descopere universul Miele, dar și răbdarea, meticulozitatea și seriozitatea investite în fiecare echipament”, a declarat Camelia Matei, Head of Marketing Miele.

Performanță ridicată în timp: peste 10.000 de ore de testare a fiecărui produs

Miele alocă resurse semnificative procesului de dezvoltare a produselor și inovației, astfel că echipamentele sunt performante, prietenoase cu mediul și utilizează eficient resursele. Mai mult, pentru a asigura o durată de viață de 20 de ani a produselor, aproape o treime din timpul de dezvoltare este dedicat etapei de testare, iar înainte de a ajunge pe piață, prototipurile sunt testate de-a lungul a 10.000 de ore de funcționare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*