Miele lansează FashionMaster 4.0, noul model de stație de călcat cu abur

Miele lansează FashionMaster 4.0, noul model de stație de călcat cu abur

Chiar dacă majoritatea întâlnirilor încă se țin online, atunci când sunt purtate în fața camerei, tricourile și bluzele trebuie să fie fără cute, iar pentru ținute impecabile, utilizatorii se pot baza pe noul sistem de călcat cu aburi FashionMaster Miele. Acesta este format din masă de călcat, steamer (aparat cu aburi pentru călcare verticală) și fier de călcat. Produsul a fost lansat de Miele și pe piața din România începând de luna aceasta.

Miele a lansat primul sistem de călcat cu aburi în urmă cu 9 ani, iar de atunci a investit constant în creșterea performanței, versatilității și confortul în utilizarea produselor. Astfel, Miele a lansat cea mai nouă generație a sistemului FashionMaster, cu performanțe superioare. Noul dispozitiv oferă un spațiu mai mare pentru fierul de călcat, iar suprafața mesei de călcat este îmbrăcată într-un strat de protecție alb, mai rezistent la zgârieturi.

Datorită presiunii de până la 4 bari, dispozitivul pulverizează constant 100 de grame de abur pe minut, care pătrunde și în țesăturile groase, astfel că dispozitivul poate fi folosit chiar și pentru cutele greu de îndepărtat. Masa de călcat este dotată cu un ventilator, care are funcție de suflare, menită să ușureze procesul de călcare. Mai mult, datorită funcției de aspirare integrată în masă este asigurată și dispersarea eficientă a aburilor. Grație celor două funcții, țesăturile au o aderență bună, prevenind alunecarea hainelor. Ventilatorul este controlat automat: acesta pornește când este folosit aburul și se oprește automat în timpul pauzelor de călcat.

Aburul este distribuit uniform pe întreaga suprafață datorită tălpii brevetate de Miele cu profil de fagure, iar fierul alunecă cu ușurință peste orice tip de țesătură. Mai mult, steamerul (aparatul cu abur) poate fi folosit pentru a îndrepta cutele de pe haine în timp ce acestea sunt pe umeraș, fără să mai fie necesar să fie așezate pe masa de călcat.

Indiferent dacă folosiți fierul de călcat sau steamerul pentru călcare verticală, sistemul FashionMaster este certificat pentru capacitatea de igienizare a țesăturilor. Universitatea Albstadt-Sigmaringen din Germania  a demonstrat că aplicând abur timp de 5 secunde cu fierul de călcat (Setting 3) sau cu steamerul, 99,99% dintre virusurile precum Corona, gripă sau norovirusul (cu excepția Hepatitei B) sunt îndepărtate. Sistemul Miele de călcat a primit, de asemenea, premiul Hygiene Seal, oferit de Institutul Independent pentru Igienă și Virusologie – InFluenc_H, aceasta fiind cea mai înaltă distincție pentru categoria dată.

O altă caracteristică, patentată de Miele, este tehnologia 1-2-Lift System. Pentru a proteja spatele și pentru a fi manipulat cu ușurință, aparatul poate fi pregătit pentru utilizare cu doar două mișcări simple. Sistemul integrat permite reglarea mesei de călcat cu ușurință și precizie la înălțimea confortabilă pentru utilizator.

Curățarea sistemului de călcat cu aburi FashionMaster este, de asemenea, facilă: utilizatorii vor vedea pe ecranul de display dacă rezervorul de apă trebuie reumplut sau detartrat. Unitatea recomandă automat intervale de detartraj, în funcție de duritatea apei și de cantitatea de apă evaporată. Atât funcția de clătire automată a rezervorului, cât și cea de detartrare a apei sunt tehnologii patentate de Miele. Astfel, stația calculează automat intervalul de clătire în funcție de volumul de apă utilizat, iar generatorul de abur este curățat automat și sunt îndepărtate reziduurile minerale lăsate în urmă de apa care se evaporă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*