MeetGeek.ai automatizează acum întâlnirile de afaceri în 30 de limbi și țintește o piață globală de 21 miliarde de dolari

Fondatori Meetgeek. FOTO prSTEPS

MeetGeek.ai, platforma inovatoare de automatizare a întâlnirilor, lansată în 2022 de o echipă creativă de specialiști IT, a reușit în doar un an de la lansarea comercială să ajungă la 10.000 de clienți și estimează venituri recurente de cel puțin 1,5 milioane USD în 2024.

Companiile care folosesc MeetGeek.ai, printre care și giganți globali din domeniul tehnologic, au reușit:

  • 20% reducere colectivă a numărului de întâlniri într-o echipă
  • 30-35% creștere a numărului de contracte încheiate de departamentele de vânzări
  • 50% reducere a timpului în care colegii noi pot ajunge la productivitatea maximă
  • 2x (dublarea) vitezei de adoptare a deciziilor în cazul angajării de personal, cu 40% mai putine call-uri

Automatizarea introducerii de date în platforme și a partajării informațiilor capturate în ședințe prin integrari cu peste 10000 de aplicații.

MeetGeek.ai, al cărei obiectiv este revoluționarea comunicării în companii, prin automatizarea într-o măsură cât mai mare a întâlnirilor de lucru, a lansat recent o suită de noi funcționalități care transformă modul în care companiile interacționează și extrag valoare din întâlnirile și discuțiile online.

Automatizare inteligentă și personalizată:

Oferind rezumate automatizate prin AI și diverse informații relevante extrase din timpul întâlnirilor online, inclusiv analiza sentimentelor și nivelul de implicare, MeetGeek.ai redefinește  experiența colaborativă. Suportul pentru transcriere (cu acuratețe de 90-95%) și sumarizare este acum disponibil în 30 de limbi, inclusiv română, facilitând comunicarea între companii și angajați aflați pe meridiane diferite. Utilizatorii pot personaliza rezumatele și insight-urile pentru fiecare tip de apel, definind ce teme sau detalii le sunt de interes. De aseemena, pot extrage automat cele mai importante întrebări, nivelul de participare, identificarea monologurilor dintr-o conversație și multe altele.

Integrări și colaborări:

În prezent, MeetGeek.ai se integrează cu aplicații populare precum Slack, Notion, ClickUp, și multe altele prin Zapier, creând un ecosistem de productivitate care automatizează procesele repetitive. Totodată, compania colaborează cu clienți de renume precum HP, RedHat și Bosch, demonstrând valoarea adăugată pe care o aduce companiilor de toate dimensiunile. Recent, a încheiat parteneriate cu doi puternici furnizori de soluții de creștere a productivității – ClickUp.com și LucidMeetings.com – cu ajutorul cărora va veni în sprijinul companiilor, punându-le la dispoziție soluții complexe pentru gestionarea ședintelor, ce pot fi implementate în doar câteva click-uri.

Până la final de an, MeetGeek.ai are în plan să lanseze o aplicație de mobil care sumarizează orice întâlnire fizică și extrage din conversație ce pași urmează a fi făcuți în continuare, toate aceste detalii fiind trimise participanților pe email în mai puțin de 5 minute.

Meetgeek.ai este activă în peste 100 țări la nivel global, iar veniturile sale provin în proporție de 60% din Statele Unite, iar 40% din Europa, Asia, Australia și America Latină. Compania a beneficiat până acum de investiții de peste 650.000 EUR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*