MDLPA, prin POR: Peste 231 milioane de lei pentru creșterea calității vieții populației și dezvoltarea unor întreprinderi mici și mijlocii

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală eligibilă de 231.385.058,33 lei, au fost semnate de Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Dintre acestea, 2 proiecte vor fi implementate în:

  • orașul Moldova Nouă (jud. Caraș-Severin), pentru îmbunătățirea calității vieții  populației, va beneficia de 22.810.780,54 lei;
  • municipiul Sfântu Gheorghe va primi 13.235.664,37 lei pentru construirea unei clădiri cu funcție de servicii de incubator de afaceri.

Alte 42 de contracte au ca obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri, prin diversificarea activităților, extinderea capacităților de producție și achiziționarea unor utilaje și echipamente performante.

Toate proiectele sunt finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*