Mai multe companii se alătură Xiaomi pentru a rezolva simultan disputele asupra brevetelor și a garanta inovarea continuă în multiple tehnologii

Redmi Note 11. FOTO Xiaomi

Deținătorii de brevete IP Bridge, Orange, Siemens și Xiaomi, unul dintre liderii companiilor de electronice de larg consum și producție inteligentă, au anunțat încetarea disputelor de lungă durată printr-o tranzacție inovatoare de licențiere a brevetelor, ce va permite eficientizarea acordării de licențe asupra drepturilor de brevet pentru mai multe tehnologii de la companii către Xiaomi. Novus IP, companie deținută de Paul Lin, fostul director de strategie IP al Xiaomi, a intermediat înțelegerea și a ajutat Xiaomi și cei trei deținători de licențe să încheie cu succes această tranzacție într-un mod extrem de eficient.

„Vom continua să explorăm modele de licențiere complementare grupului tradițional de brevete, dar și modele bilaterale, pentru a evita disputele pe termen lung și pentru a ne concentra asupra inovației”, a spus Ran Xu, director general al dezvoltării afacerilor globale și strategiei IP Xiaomi Group. „Această structură unică de tranzacții le permite clienților Xiaomi să se bucure în mod eficient de beneficiile invențiilor celor trei companii”, a adăugat acesta. Siemens este unul dintre liderii globali care se concentrează pe tehnologia cu scop. „Pentru noi, protecția inovației prin brevete este de mare importanță. Salutăm acest acord, deoarece constituie o soluție reciproc satisfăcătoare asupra litigiilor și apreciem abordarea orientată către soluții a tuturor părților implicate în acord.”, a spus dr. Rudolf Freytag, director al departamentului de licențiere și accelerare tehnologică Siemens.

Această licență cu Xiaomi reprezintă recunoașterea inovațiilor continue ale Orange, ce încurajează transformarea digitală eficientă, datorită contribuției la standarde deschise care conduc la adoptarea pe scară largă a tehnologiilor cheie globale în beneficiul consumatorilor.

„Am avut plăcerea să cooperăm cu Siemens, IP Bridge și Novus ca intermediar, pentru a ajunge la un rezultat de succes”, a declarat Lyse Brillouet, vicepreședinte proprietate intelectuală și licențiere Orange.

IP Bridge s-a concentrat asupra promovării inovației tehnologice și a cooperării în întreaga lume. Acordarea licenței de brevet către Xiaomi a devenit unul dintre momentele cheie ale unei astfel de colaborări.

„Mulțumită companiei Novus, am încheiat eficient această înțelegere cu Xiaomi. Apreciem foarte mult cooperarea sinceră a celor de la Orange și Siemens pe parcursul tranzacției”, a adăugat Daisuke Honda, managing director și director al departamentului de afaceri și licențe nr.1 IP Bridge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*