Magazinele Intimissimi și Intimissimi Uomo se deschid în exclusivitate, în Constanța, la City Park Mall

Magazinele Intimissimi și Intimissimi Uomo se deschid în exclusivitate, în Constanța, la City Park Mall

Pe 22 octombrie, City Park Mall a inaugurat 2 noi magazine exclusive –  Intimissimi și Intimissimi Uomo, brandul italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați. Magazinul Intimissimi Uomo din City Park Constanța va fi cel de-al doilea deschis în România. Intimissimi și Intimissimi Uomo fac de acum parte din mixul brandurilor exclusive care se găsesc doar în City Park Mall, pentru o experiență de shopping completă.

Brandul Intimissimi este parte a companiei italiene Calzedonia S.p.A, ce deține o vastă rețea de magazine în regim de franciză la nivel mondial – peste 1500 de magazine în 47 de țări. Lider de piață pe segmentul de lenjerie intimă din Europa încă de la înființarea din 1996, Intimissimi  un stil simplu, dar rafinat, cu produse de înaltă calitate, definite de romantism și imaginație.

Valorile brandului se traduc cu ușurință în piesele vestimentare Intimissimi: romantismul italian ce inspiră imaginația și emoțiile, senzualitatea ce pune în valoare silueta și naturalețea care întruchipează grație și reflectă stilul și nevoile moderne.

Fiecare colecție propune un design unic și modern și materiale textile de cea mai bună calitate, în toate culorile și stilurile de sezon, mereu cu un pas înaintea tendințelor. Colecțiile pentru femei sunt romantice, senzuale și sofisticate, având drept sursă de inspirație stilul italian atemporal. Acestea sunt formate dintr-o gamă largă de sutiene, slipi, body-uri din bumbac, dantelă și mătase, cât și îmbrăcăminte de casă și de noapte.

Articolele pentru bărbați sunt casual și constau în îmbrăcăminte și lenjerie de corp (lenjerie intimă, șosete, pijamale, tricouri), ce propun piese esențiale potrivite pentru orice sezon, într-o mare varietate de culori, de la modele basic, până la cele mai noi tendințe. Magazinele Intimissimi Uomo sunt spații gândite pentru a întâmpina personalitatea și nevoile masculine și pentru a-i face pe vizitatori să se simtă ca acasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*