MAE a emis o avertizare de călătorie pentru cei care merg în Slovacia

slovacia, steag
Steagul Slovaciei. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Slovacă cu privire la faptul că se vor înregistra ninsori, rafale de vânt și polei, în perioada 6 – 7 decembrie 2023, în jumătatea sudică a țării și capitala Bratislava, în conformitate cu datele transmise de către autoritățile locale.

Fenomenele prognozate se vor manifesta mai puternic în cursul zilei de joi, 7 decembrie 2023. Informații suplimentare pot fi consultate pe pagina de Internet: https://www.shmu.sk/sk/?page=987.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bratislava: +421220727147 şi +421220727447, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Bratislava: +421902411268.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*