Lucrările de reparații realizate pe Magistrala 800 în Lehliu Gară au fost încheiate

Lucrările în zona Lehliu Gară au fost încheiate. FOTO CFR Infrastructură.

Lucrările de reparații realizate pe Magistrala 800 s-au finalizat astăzi, 27 octombrie a.c. iar circulația rutieră pe DN3, în localitatea Lehliu Gară, județul Călărași, a fost reluată.

Lucrările desfășurate de SRCF Constanța au constat în înlocuirea schimbătorului 13 din Stația CF Lehliu, fondurile necesare fiind asigurate din surse proprii de finanțare.

De asemenea, a fost reabilitată trecerea la nivel cu DN3, o investiție pentru care a fost alocată suma de 1.069.008,94 lei cu TVA, sursă de finanțare Bugetul de stat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*