Logitech lansează prima tastatură mecanică din gama MX – MX Mechanical și mouse-ul MX Master 3S

FOTO Republika PR

Logitech extinde gama Master Series cu două tastaturi noi, mecanice – MX Mechanical, versiunea full și MX Mechanical Mini, versiunea minimalistă, dar și mouse-ul MX Master 3S. Astfel, gama Logitech Master Series oferă creatorilor digitali perifericele perfecte pentru o performanță avansată la scris și precizie maximă la scroll.

,,Există o comunitate tot mai extinsă de dezvoltatori de soft care s-au îndrăgostit de tastaturile mecanice atunci când au început să se joace, iar acum își doresc același sentiment de precizie și control și în munca lor de zi cu zi’’, a declarat Tolya Polyanker, coordonatorul Logitech pentru gama MX Series ,,MX Mechanical combină cu succes expertiza Logitech pe tastaturile de gaming cu cea deja consacrată a gamei MX Master Series’’

MX Mechanical și MX Mechanical Mini marchează noua generație de tastaturi mecanice care dispun de taste low-profile. Tastele Tactile Quiet ajută la crearea celei mai silențioase tastaturi mecanice din gama Logitech, oferind în același timp utilizatorului o experiență uimitoare prin tastele mecanice. Tastaturile sunt prevăzute cu taste în două culori pentru a optimiza vizualizarea periferică. Iluminarea tastelor, disponibilă în șase variante, se ajustează automat în funcție de intensitatea luminii ambientale și se închide atunci când este cazul pentru a eficientiza consumul bateriei.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut, mouse-ul MX Master 3S are un senzor optic de 8000 DPI care funcționează perfect pe aproape orice suprafață, inclusiv sticlă și ajută la viteza de lucru pe monitoare de mari dimensiuni. Click-urile sunt cu 90% mai silențioase în comparație cu MX Master 3, păstrând însă aceeași precizie.

MX Master 3S este prevăzut cu rotița MagSpeed Electromagnetic™ care poate scrola peste 1000 de linii într-o secundă, cu rotița laterală pentru o navigare orizontală mai rapidă și cu un design ergonomic care asigură confort îndelungat.

MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S sunt compatibile cu software-ul Logi Options+. Utilizatorii își pot personaliza tastele, își pot crea propriile profile noi sau pre-definite, pot ajusta viteza de tracking, sau pre-selecta efectele de iluminare a tastelor, precum și multe altele pentru a-și optimiza flow-ul de lucru. Toate cele trei produse sunt prevăzute atât cu Bluetooth, cât și cu tehnologia Logi Bolt ce asigură o conectivitate de încredere și foarte sigură, chiar și în locurile aglomerate. Totodată, se pot conecta simultan la trei device-uri diferite și sunt compatibile cu o varietate de sisteme de operare inclusiv Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS și Linux.

Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiențe impecabile de utilizare, dar și pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător. Astfel, o parte din plasticul utilizat la fabricarea tastaturilor MX este obținut din plastic reciclat post-consum (PCR) – mai precis: 45% pentru Mx Mechanical și 47% pentru MX Mechanical Mini. În plus, carcasa din aluminiu a tastaturilor este realizată din low carbon aluminium și produs cu ajutorul energiei regenerabile în locul combustibilului fosil pentru o amprentă de carbon minimă. Mouse-ul MX Master 3S este de asemenea realizat din plastic PCR, în proporție de 27% pentru varianta grafit și 22% pentru varianta pale grey.

Toate produsele Logitech, inclusiv MX Mechanical, MX Mechanical Mini and MX Master 3S sunt certificate ca fiind neutre în materie de emisii de carbon. Eliminăm amprenta de carbon a fiecărui produs Logitech prin contribuția noastră la plantarea de păduri, la acțiuni menite să reducă emisiile de carbon și care stimulează creșterea comunităților de oameni responsabili în protejarea mediul înconjurător.

Preț și disponibilitate

MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S vor fi disponibile din luna mai 2022 pe logitech.com și incepand cu luna iunie la partenerii din România. Prețul recomandat la partenerii din România este de 889.9 lei pentru MX Mechanical, 789.9 lei pentru MX Mechanical Mini și 629.9 lei pentru MX Master 3S

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viața de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experiențe digitale pe care și le doresc, astfel încât ei să creeze și să se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor și îi conectează prin muzică, jocuri, video, streaming, creație și computere.

Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*