Litoralulromanesc.ro: De Black Friday, românii își pot rezerva vacanța la Marea Neagră cu reduceri de până la 70%. O noapte de cazare costă de la 28 lei de persoană

Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Românii își pot rezerva sejururi pentru sezonul estival 2024 pe litoralul autohton cu reduceri de până la 70% în cadrul campaniei de Black Friday, care se va derula în perioada 9 – 12 noiembrie, interval în care sunt disponibile oferte speciale la peste 150 de unități de cazare din stațiunile de la Marea Neagră, anunță Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment turistic.

“În ceea ce ne privește, conceptul Black Friday este sinonim cu cele mai mari reduceri din an la vacanțe, iar pentru ediția actuală am pregătit oferte și discounturi fără precedent. Astfel, reducerile acordate sunt de până la 70% din prețul standard al unui pachet turistic și tocmai de aceea îi încurajăm pe români să profite de ofertele special create pentru această campanie și să-și rezerve sejurul pentru vara viitoare. Este cea mai bună strategie pentru a face economii la buget și, în același timp, pentru a-și securiza vacanța pentru sezonul următor”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

Discountul maxim acordat – de 70% – este valabil, în limita disponibilității, la un hotel de trei stele din stațiunea Neptun, pentru sejururi efectuate în perioada 15-20 iunie 2024. Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat în weekendul prelungit de Black Friday costă 280 de lei pentru un cuplu și include cinci nopți de cazare la un hotel de două stele din stațiunea Saturn, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei.

În general, românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt persoane care îşi fac planurile de vacanţă din timp și sunt atente la ofertele turistice pentru care au deja pregătit un buget de vacanţă. De asemenea, sunt persoane care se orientează după hoteluri cu servicii bune și foarte bune şi pachete complexe.

“Din experiența anilor trecuți, putem spune că cele mai ieftine vacanțe nu sunt neapărat și cele mai căutate, ceea ce pare un paradox la prima vedere, dar, în realitate, mulți dintre cei care fac o achiziție de Black Friday au deja în vedere un buget și sunt mai degrabă atenți la ce include pachetul rezervat – servicii, facilități, tipul de masă, tipul de cameră, apropierea de plajă – decât la prețul în sine, cu atât mai mult cu cât pe lista hotelurilor care au oferte de Black Friday se află unități foarte bine cotate, populare în rândul turiștilor noștri, pentru care avem reduceri semnificative”, adaugă Ionuț Nedea.

Turiștii care caută oferte la hoteluri din sudul litoralului vor găsi pachete cu prețuri ce pornesc de la 56 de lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din Saturn, de la 70 lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, de la 97 lei/camera/noapte cu mic dejun la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun și de la 182 lei/camera/noapte la un hotel de 4 stele din stațiunea Venus. În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 607 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele prețul este de la 922 lei.

Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la 2.250 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, de la 2458 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Olimp și de la 2675 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord.

Românii care rezervă un sejur de Black Weekend trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plății, termenul limită fiind luni, 13 noiembrie (ora 17:00). Turoperatorul recomandă și adăugarea în pachet a unei asigurări de tip storno.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*