Liderii industriei prezintă mobila viitorului la BifeSim2023

Liderii industriei prezintă mobila viitorului FOTO: bife-sim.ro

ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene, organizează cea de-a XXI-a ediție a BifeSim, cel mai așteptat eveniment al industriei home & deco din România. Evenimentul se va desfășura în perioada 21 – 24 septembrie și va reuni într-un singur loc cele mai renumite branduri din industrie, producători de mobilă, decorațiuni interioare, materiale de construcții, electrocasnice, tehnologie inteligentă și multe altele.

BifeSim 2023 promovează culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must -have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. De asemenea, evenimentul prezintă și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

„Invităm producătorii de mobilă, dar și pe cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design sau oferă consultanță în domeniu, să participe la cel mai mare și important târg specializat din România. BifeSim2023 este platforma ideală de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia se lansează în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere. Liderii industriei s-au înscris deja la eveniment și vin la ediția de anul acesta a BifeSim să prezinte mobila viitorului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

În cadrul BifeSim2023, participanții vor avea ocazia să crească notorietatea companiei, să identifice noi oportunități de colaborare, să prospecteze cererea și concurența și să încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor.

Program de vizitare

  • 21 – 23 septembrie: între orele 10:00 – 18:00
  • 24 septembrie: între orele 10:00 – 16:00

Pentru informații suplimentare despre condițiile de participare și mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, cei interesați pot contacta organizatorii pe adresele de mail: mihaela.pane@romexpo.ro sau gchise@industriamobilei.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*