Leroy Merlin Craiova își deschide porțile în iunie pe o suprafață nouă, de peste 14.700 mp din Electroputere Parc

Magazin Leroy Merlin. FOTO Total PR
Magazin Leroy Merlin. FOTO Total PR

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță finalizarea procesului de relocare a magazinului său din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spațiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare față de locația precedentă.

Magazinul, poziționat pe Calea București nr. 80 B, va fi deschis publicului tot de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

Scopul relocării magazinului a fost acela de a oferi o experiență de cumpărare mai simplă și facilă pentru fiecare client, dar și acces la o suprafață mai generoasă, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină, inclusiv mobilier, pentru acces la toată gama de produse și servicii Leroy Merlin.

În noul Leroy Merlin Craiova, clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu  produse din categorii variate, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării), altele. Craiovenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și gama DELINIA iD, marcă proprie, concept  extins în toate orașele din țară în cu prezență Leroy Merlin.

În plus, locuitorii Craiovei vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

”Leroy Merlin Craiova este un magazin bine cunoscut comunității locale, craiovenii ne apreciază și ne trec pragul constant, în fiecare zi. Sunt clienți fideli, educați, atașați de casele lor, care apreciază transparența noastră totală când vine vorba de raportul calitate-preț, diversitatea produselor și a serviciilor, profesionalismul angajaților Leroy Merlin cu care intră în contact. Astfel, nevoia de a reloca magazinul într-un spațiu mai generos, însă în același centru comercial cu care ne-am familiarizat cu toții, a fost una naturală și apreciem deschiderea partenerilor noștri din cadrul Electroputere Parc, care au facilitat acest proces eficient, fără sincope și în timpul agreat”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Clienții Leroy Merlin Craiova vor avea acces în continuare și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții, achiziția fiind mai eficientă pentru clienți.

Pentru a veni și mai mult în ajutorul clienților, se poate apela la serviciul de retragere marfă pentru o selecție variată de produse grele precum gresie, faianță, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la mașina clientului de către angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*