Leroy Merlin Colosseum își deschide porțile pe 27 octombrie cu un nou format

Leroy Merlin Colosseum. FOTO Total PR

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță finalizarea procesului de remodelare a primului său magazin deschis în România, Leroy Merlin Colosseum, cu o inaugurare care va avea loc pe 27 octombrie. Potrivit reprezentanților companiei, remodelarea are ca obiective atât creșterea numărului de clienți pentru anul 2024, cât și majorarea cifrei de afaceri a magazinului cu aproximativ 15-20%.

Remodelarea Colosseum a fost prima de acest fel demarată în România de către Leroy Merlin, iar pe toată durata lucrărilor magazinul a rămas deschis pentru clienți, astfel încât să le asigure un acces facil la gama de produse și servicii. CEO-ul companiei, Mathieu Bauduin, menționează că obiectivele procesului constau în creșterea numărului de clienți cu aproximativ 10-15% până în 2024, precum și în creșterea cifrei de afaceri cu aproximativ 15-20%, accentuată de comenzile online sau telefonice.

Magazinul se află în Parcul Comercial Colosseum, de pe Șoseaua Chitilei, numărul 284-286 și este deschis publicului de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00. Începând cu data de 6 noiembrie, magazinul va fi deschis duminica de la ora 9:00 până la 19:00, conform programului de iarnă.

Scopul reamenajării magazinului a fost acela de a oferi o experiență de cumpărare mai simplă și facilă pentru fiecare client. Astfel, raioanele au fost grupate pe mai multe zone: proiect (bucătărie și sanitare), deco, tehnic (unelte și electricitate) și grădină. Odată cu noile schimbări, profesioniștii și meseriașii vor avea acces la o intrare separată cu acces mai rapid spre zona tehnică. În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții, achiziția fiind mai eficientă pentru clienți.

În ceea ce privește gama de produse, aceasta a fost îmbunătățită, iar clienții vor avea acum acces la o ofertă diversă pentru a renova, construi și decora locuința și spațiile exterioare – grădina sau balconul.

Totodată, vor putea beneficia de proiecte complete dedicate mobilierului de bucătărie și baie, dar și a ferestrelor, soluții complete care acoperă toate nevoile, de la achiziționarea produselor până la montajul acestora. Pentru a veni și mai mult în ajutorul clienților, se poate apela la serviciul de retragere marfă pentru o selecție variată de produse grele precum gresie, faianță, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la mașina clientului de către angajați.

Cu noul format, suprafața totală de vânzare din interior și exterior este acum de aproximativ 15,000 metri pătrați, zona de DRIVE IN fiind de 4,000 metri pătrați, cu o extindere de 2,000 de metri pătrați pentru partea de aprovizionare și 600 de locuri de parcare.

“Cu pasiune și dedicare, ambiția noastră este să transformăm Leroy Merlin Colosseum în destinația preferată a bucureștenilor pentru proiectele lor de DIY, alături de celelalte magazine Leroy Merlin din Capitală. În vederea susținerii noilor operațiuni și servicii oferite în cadrul magazinului, am angajat personal suplimentar și am investit în dezvoltarea competențelor colegilor noștri, pentru a ne adapta noilor cerințe din piață, dar și pentru a ne menține angajamentul de a oferi zilnic cel mai mic preț. Mereu orientați către date, suntem atenți la nevoile clienților noștri și hotărâți să acționăm în acord cu acestea. Suntem mândri să fim partenerii de încredere ai românilor în proiectele lor de amenajare și le oferim garanția că Leroy Merlin Colosseum va fi ajutorul lor pentru proiecte reușite”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Retailerul își propune ca Leroy Merlin Colosseum să aducă un aport semnificativ în consolidarea imaginii de brand în Capitală, dar și la nivel național. Leroy Merlin Colosseum este primul magazin deschis în România, mai exact în septembrie 2011, și reprezintă, totodată, flagship-ul Leroy Merlin pe plan local.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*