IVECO lansează un nou serviciu de asistență a șoferilor, pentru situațiile când aceștia se află la volanul unui camion care se avariază

Flota de camioane alimentate cu combustibil alternativ. FOTO Tudor Communication
Flota de camioane alimentate cu combustibil alternativ. FOTO Tudor Communication

IVECO a lansat un nou serviciu de asistență a șoferilor, IVECO TOP CARE, pentru situațiile când aceștia se află la volanul unui camion care se avariază, serviciu disponibil atât pentru gama de vehicule noi, cât și pentru cele rulate.

IVECO TOP CARE oferă pachete de asistență pentru confortul deplin al proprietarului și șoferului de camion.

Pentru camioanele noi, echipate cu o cutie de conectivitate și pentru care clienții au semnat un contract de Mentenanță și reparații activ (2XL sau 3XL pentru 3 ani), în cazul unei opriri neprevăzute sau a unei avarii, operatorii IVECO CONTROL ROOM primesc imediat o alertă de localizare a camionului defect și vor deschide un dosar de Asistență Non-Stop: clientul va beneficia de prioritizare a reparației și, implicit, de remedierea defecțiunii.

În cazul în care reparația durează mai mult de 6 ore (și este acoperită de contractul M&R semnat), șoferul poate beneficia, la cerere, de un serviciu de ospitalitate IVECO, care include:

Asigurarea transferului către un hotel sau restaurant;

Acoperirea cheltuielilor de cazare a șoferului și a meselor necesare acestuia pe durata reparației;

Asistență medicală, dacă este necesară, și parcarea camionului în siguranță pe durata perioadei de recuperare a șoferului.

Pentru camioanele rulate marca IVECO, clientul va beneficia de 3 pachete personalizate, flexibile, în funcție de necesitățile clienților:

IVECO DRIVER CARE asigură asistență medicală în caz de boală a șoferului și imobilizare a camionului, plus acoperirea cheltuielilor de transport și cazare până la suma de 350 EUR (fără limitarea incidenței);

IVECO DRIVER & TRUCK CARE asigură în plus față de serviciile menționate la punctul anterior, acoperirea unei activități de tractare per vehicul, per an, în valoare de până la 1.500 EUR;

IVECO PAYMENT CARE oferă adițional primelor două pachete:

Asistență Non-Stop Services;

Piese de schimb;

Taxe de manipulare, tractare și cazare, pentru o sumă maximă prestabilită prin contract, iar la cerere se poate realiza garantarea plăților care depășesc limitele stabilite (serviciu oferit prin intermediul Asistență 24/7 GmbH).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*