iO Partners anunță numirea lui Andrei Văcaru în funcția de Head of Capital Markets pentru CEE

Andrei Văcaru. FOTO iO Partners

iO Partners, companie de servicii imobiliare cu sediul la Viena și partener preferațial al JLL în România, Cehia, Ungaria și Slovacia, are plăcerea de a anunța numirea lui Andrei Văcaru în funcția de Regional Head of Capital Markets pentru CEE. Andrei aduce în acest rol o experiență vastă și o înțelegere profundă a industriei, fiind parte integrantă a companiei încă de la înființarea acesteia în România, în urmă cu 16 ani.

Cu o prezență regională în cinci țări, iO Partners este susținută de aceeași echipă JLL de excepție care s-a impus de-a lungul anilor ca partener de încredere în peisajul imobiliar din CEE. Numirea lui Andrei ca Regional Head of Capital Markets reflectă accentul strategic al companiei pe recunoașterea și promovarea talentelor din cadrul echipei proprii.

In contextul recentei sale promovari, Andrei a declarat: “Sunt onorat și încântat că am fost numit Regional Head of Capital Markets la iO Partners. De-a lungul anilor, am luat parte la creșterea extraordinară a echipei noastre și la o multime de tranzactii de succes și abia astept să contribui mai departe la urmatorele provocari si reusite în noul rol.

Cred că, odată cu vremurile dificile, apar oportunități, așa că obiectivul meu principal este de a ghida echipa către o poziție de lider de piață folosindu-ne de punctele noastre forte – prezența regională, experiența și senioritatea oamenilor, capacitatea de a oferi servicii mai inteligente și de cea mai bună calitate, precum și motivația intensă. Pentru a-l realiza, vom reuni echipa noastră din CEE ca o entitate unică și vom consolida relația deja foarte strânsă cu colegii JLL din EMEA.”

În timpul mandatului său în cadrul echipei Capital Markets, Andrei și-a demonstrat în mod constant expertiza și abilitățile de conducere, finalizând tranzacții în valoare de peste 1,8 miliarde de euro. În calitate de Regional Head, el va fi responsabil de coordonarea activităților iO Partners pe piețele de investitii din regiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*