Începe o nouă ediție Rabla pentru electrocasnice. Altex și Media Galaxy oferă suport clienților pentru înscrierea în platforma AFM

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, se alătură și în această sesiune în  Programul național Rabla pentru electrocasnice. Începând din 21 noiembrie, odată cu startul campaniei de înscriere, Altex oferă clienților consiliere pentru înregistrarea în platforma AFM, în vederea obținerii voucherelor Rabla. Până pe 25 noiembrie, atunci când se încheie perioada de înscrieri, consilierii Altex și Media Galaxy vor sta la dispoziția clienților cu detalii despre pașii care trebuie urmați pentru crearea contului de utilizator în platforma AFM, de unde pot obține voucherele care pot fi folosite pentru achiziționarea de electrocasnice noi.

”Îndemnăm clienții să profite de această oportunitate și să își înlocuiască aparatele vechi cu unele noi, de ultimă generație, mult mai eficiente energetic. Așa cum am procedat și în edițiile trecute când mii de persoane au beneficiat de ajutorul colegilor din magazine, și în această etapă a programului national Rabla pentru electrocasnice, consilierii Altex și Media Galaxy vor oferi tuturor asistența necesară pentru a se înscrie în platforma AFM.”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla se face, exclusiv, online, în perioada 21 – 25 noiembrie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Calendarul programului național Rabla electrocasnice, noiembrie – decembrie 2022

21 – 25 noiembrie: ȋnregistrarea beneficiarilor (crearea conturilor ȋn platforma AFM);

5 – 9 decembrie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;

12 – 16 decembrie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;

19 – 23 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Altex susține reciclarea și colectarea echipamentelor electrice și electrocasnice!

Toți cei care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, la Altex și Media Galaxy beneficiază de ridicarea gratuită a articolelor, de la domiciliu. În plus, compania pune la dispoziția clienților serviciul de livrare cu doi oameni până în casă a produselor voluminoase.

Altex a demonstrat că este una dintre cele mai mari companii românești eco-friendly. În 2021, liderul pieției de elctro-IT din România a colectat de la clienții săi mai bine de 20.000 de tone de DEEE, adică peste 480.000 de aparate electrice și electrocasnice. În ultimii 10 ani, Altex a contribuit semnificativ la colectarea și recilarea echipamentelor electrice și electrocasnice, 116.000 de tone, peste 20 % din totalul național.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*