htss se asociază cu Tailent pentru a aduce soluții accesibile de automatizare în industria medicală

FOTO Goya PR

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și htss, companie TIC (tehnologia informației și comunicațiilor) specializată în furnizarea de servicii software pentru afaceri, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, au semnat un parteneriat pentru furnizarea de roboți software accesibili și la prețuri convenabile pentru companiile din domeniul sănătății, retail și logistică.

Instrumentele de transformare digitală există deja de câțiva ani, dar IMM-urile au fost descurajate de costurile ridicate ale licențelor pentru soluțiile tradiționale RPA, acesta fiind principalul factor care le-a împiedicat să adopte RPA. În același timp, marile corporații, care au adoptat masiv automatizarea, au început să analizeze alternativele pe care le au la dispoziție pentru a-și eficientiza eforturile.

htss este lider în furnizarea de soluții software pentru domeniul farmaceutic, cu o cotă de piață de peste 32% în România și expunere în 11 țări. htss ajută companiile în procesele lor de digitalizare printr-o varietate de soluții. În portofoliul htss, clienții vor găsi o gamă largă de soluții personalizate pentru fiecare tip de afacere, inclusiv o platformă pentru managementul farmaciilor, clinicilor și spitalelor, o aplicație automată de programare a turelor, o platformă de telemedicină, o platformă de e-learning și multe alte soluții personalizate pentru clienți.

„Tailent Automation Platform aduce mai aproape utilizatorii din mediul de afaceri de cei tehnici, combinând ușurința de utilizare cu scalabilitatea facilă. Ceea ce este și mai impresionant este modul în care Tailent schimbă paradigma, permițând clienților să treacă de la un model tradițional de licențiere pentru fiecare robot în parte la un abonament accesibil cu un număr nelimitat de roboți, oferind nu numai reduceri considerabile de costuri, ci și un mediu de lucru mai productiv, cu un timp de livrare mai scurt și un randament mai rapid al investiției. Avem acum o echipă de experți certificată în tehnologia Tailent și deja lucrăm împreună cu noii noștri parteneri la primele proiecte strategice”, a spus Adrian Staicu, Custom Software Division Manager, htss.

Tailent este o platformă RPA din a doua generație și prima din lume în care clienții nu mai plătesc pentru fiecare robot în parte, având în schimb acces la un abonament cu număr nelimitat de roboți, permițând companiilor să înceapă cu un nivel scăzut și să crească gradul de automatizare pe măsură ce nevoile de afaceri o impun.

„Ori de câte ori este nevoie de o muncă repetitivă și plictisitoare, roboții software pot interveni și o pot prelua. Acest lucru permite angajaților să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare, ceea ce îmbunătățește productivitatea și satisfacția. htss are deja o experiență vastă în furnizarea de soluții software personalizate, special adaptate oricărei afaceri, care țin cont de nevoile, așteptările, preferințele, procesele și provocările specifice ale industriilor medicale și farmaceutice și nu numai. Împreună suntem acum pregătiți să ajutăm și mai mulți medici și farmaciști, eliberându-i de sarcinile repetitive și redundante, lăsând roboții să facă munca banală și permițându-le experților din domeniul sănătății să aibă mai mult timp pentru pacienții lor. Este timpul ca RPA să devină accesibil companiilor din domeniul sănătății din întreaga Europă, iar htss este partenerul perfect pentru a face acest lucru posibil. Împreună putem ajuta companiile să înceapă să utilizeze RPA în mod eficient și chiar să migreze de la alți furnizori către o alternativă rentabilă și evoluată”, a spus Mario Popescu, Co-Founder & CEO Tailent.

Parteneriatul face parte din strategia globală a celor două companii de democratizare a accesului la tehnologiile de automatizare. În ultimii doi ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante cu furnizori importanți de soluții și servicii, cum ar fi o parte a grupului ASEE (grupul Asseco), Romanian Business Consult, Powernet Consulting, Encorsa, Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant și ETA2U, ca parte a unui proces de expansiune accelerată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*