Hikmet Ersek, fostul CEO Western Union, intră în echipa Waterdrop pentru a sprijini extinderea globală a companiei

Hikmet Ersek. FOTO Junecom

Hikmet Ersek, fostul președinte al multinaționalei Western Union, se alătură brandului waterdrop®, în funcția de consilier special al CEO-ului companiei și, totodată, ca membru al consiliului consultativ. Hotărât să devină un actor esențial în peisajul global al hidratării, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile construiește în prezent un consiliu consultativ pentru a contribui la expansiunea brandului la nivel internațional.

Având sediul în Viena, compania revoluționează industria băuturilor încă din 2016, prin platforma globală de hidratare și a băuturilor efervescente. Determinat să schimbe bazele unui ecosistem învechit, waterdrop® propune consumul sustenabil de apă și atrage atenția asupra băuturilor nesănătoase îmbuteliate în sticle de plastic.

Hikmet Ersek este un lider de succes în afaceri cu peste 35 de ani de experiență în industria financiară și tehnologică. Este cunoscut la nivel global pentru mandatul său de succes în funcția de CEO al Western Union, unde a condus transformarea digitală a companiei de plăți și extinderea acesteia la nivel mondial, poziționând brandul drept un nume răsunător în 200 de țări. Ersek, cu sediul central în Colorado, SUA, servește și ca membru al consiliului de administrație și consilier pentru companii publice și private.

„Sunt încântat să mă alătur brandului Waterdrop® în funcție de consilier special și ca membru al consiliului consultativ. M-au impresionat de la bun început produsele inovatoare de hidratare ale companiei și angajamentul lor de a crea un mediu mai sănătos și mai durabil. Aștept cu nerăbdare să sprijin echipa pentru a-și accelera dezvoltarea la nivel internațional și pentru a-și stabili poziția de lider global în hidratare, deoarece este un brand apreciat de către consumatorii în întreaga lume”, declară Hikmet Ersek.

Prezentă în Europa, CEE, Singapore și recent pe piața din SUA, compania se va lansa în mai multe regiuni ale lumii în lunile următoare. Prin această decizie, waterdrop® plănuiește să-și accelereze creșterea pe noi piețe internaționale și să își stabilească poziția de lider global în hidratare.

„Este o onoare pentru mine să primesc sprijinul unui lider în afaceri precum Hikmet Ersek. Avem în comun rădăcinile austriece, dar și obiectivul  de a crea un mediu mai sănătos și mai durabil la scară globală. Experiența și cunoștințele sale vor fi vitale pe măsură ce vom continua să ne extindem în îndustria inovatoare a băuturilor. Ne dorim să facem din waterdrop® marca principală de hidratare la nivel mondial și să răspândim mesajul nostru principal «Bea mai multă apă», în întreaga lume”, anunță Martin Murray, CEO și fondator waterdrop.

Recent, compania austriacă a anunțat alăturarea în echipă a legendarului jucător de tenis Novak Djokovic, ca investitor și ambasador al brandului. Din ce în ce mai îndrăzneț și ancorat în moștenirea sa austriacă, waterdrop® a fost partenerul oficial de hidratare al curselor legendare Hahnenkamm din 2022: una dintre cele mai provocatoare și spectaculoase curse de schi alpin din lume.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*