Hidroelectrica sărbătorește 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran

FOTO Hidroelectrica

Hidroelectrica, liderul în producția de energie electrică din surse regenerabile din România, sărbătorește un moment istoric – 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran.

Evenimentul aniversar a adunat reprezentanți ai autorităților locale și naționale, ai mediului de afaceri și ai societății civile, într-o atmosferă de sărbătoare și recunoștință. Directorul general al Hidroelectrica, Bogdan Badea, a subliniat importanța acestei aniversări, evidențiind în același timp angajamentul continuu al companiei pentru dezvoltare și modernizare.

“Suntem mândri că această bornă temporală coincide cu finalizarea unei investiții majore în modernizare și reabilitare, un proiect de suflet al companiei noastre, o investiție în valoare de 20,8 milioane de lei, pusă în opera ca parte a strategiei de reîntinerire a portofoliului hidro de care dispunem,” a declarat Bogdan Badea.

Hidroelectrica rămâne ferm angajată în consolidarea obiectivelor sale prin modernizare și inovare.

“Ne-am propus să aducem tehnologie de ultimă generație în funcțiunea acestei centrale și a tuturor celorlalte obiective, ca parte al unui plan complex care presupune retehnologizare și redobândirea unui nou ciclu de viață pentru acestea.” – a subliniat Bogdan Badea.

În cadrul evenimentului, directorul general al Hidroelectrica a acordat diplome de onoare colegilor care au fost parte din echipa de exploatare a centralei încă de la prima zi de funcționare.

“Avem bucuria ca astăzi să îi avem la acest eveniment pe colegii care, cu aceeași sfințenie și dedicare cu care preoții slujesc bisericile și mănăstirile din regiune, exploatează aceste agregate încă din prima zi de funcționare,” a declarat Bogdan Badea.

În încheiere, Bogdan Badea a a reiterat angajamentul Hidroelectrica pentru producția de energie sustenabilă și utilizarea responsabilă a resurselor naturale.

“Hidrocentrala Tismana Subteran nu este doar o mărturie a excelenței în inginerie, ci și un simbol al angajamentului oamenilor care fac parte din echipa Hidroelectrica și al companiei în general pentru producția de energie sustenabilă și utilizarea responsabilă a resurselor naturale,” a adăugat el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*