Hello Holidays: Cinci zile de reduceri, cu ocazia Târgului de turism online

Cinci zile de reduceri, cu ocazia Târgului de turism online

Hello Holidays organizează târg online de turism, între 11 și 15 noiembrie, cu oferte speciale pentru vacanțele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion și pentru vara viitoare. „Hello Magic Sales” vine cu reduceri de la 15 la 70% pentru programe în România, Egipt, Turcia, Grecia, Bulgaria, care pot fi rezervate cu 10% avans în cele cinci zile de târg online.

“Turiștii au la dispoziție o pagină de internet dedicată târgului, în care găsesc oferte pentru vacanțe până la finalul anului, în limita locurilor disponibile, și pentru vara viitoare. Pot face rezervări online, dar și în agențiile noastre, una dintre ele deschisă de curând într-un centru comercial din București”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Toate programele organizate de Hello Holidays pentru vacanța de 1 Decembrie: circuitele Banat – Oltenia, Maramures, Macedonia de Nord – Kosovo, Istanbul, vacanțele la piețele de Crăciun Budapesta – Viena, Viena – Praga – Dresda și la Sibiu, cele de Revelion la Atena, Istanbul, Cappadocia, Skopje, Chișinău, precum și toate circuitele anunțate pentru 2022, cu autorcarul sau avionul, au reducere de 15%.

Special pentru târgul de turism online, vacanțele din noiembrie și decembrie în Hurghada și Sharm el Sheikh pe zboruri charter organizate de agenție costă cu până la 45% mai puțin, pachetele pe zbor charter de Revelion în Antalya, cu până la 40%, iar programele de Revelion marca Hello Holidays în Paralia Katerini, Salonic și Kusadasi, cu transport autocar, au prețuri fixe, 179 sau 349 de euro/persoană.

Pentru vara viitoare, cele mai mari reduceri din timpul târgului sunt pentru vacanțele pe litoralul românesc. La o serie de hoteluri selectate și în funcție de locurile disponibile, sejurul la mare e mai ieftin cu până la 70%. De exemplu, cinci nopți de cazare la începutul lunii iunie la un hotel de două stele din Saturn costă 302 lei/camera, la târgul online, față de 1.500 de lei, prețul întreg.

Și tot pentru vara viitoare, vacanțele în Grecia și Turcia cumpărate între 11 și 15 noiembrie au reducere la jumătate pentru cazare ori prețuri fixe pentru cazare și transport:

Vacanțe în mai și septembrie la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: 109 sau 129 de euro/persoană pentru cazare și transport

Vacanțe în iunie, iulie, august la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: reducere de 50% pentru cazare

Vacanțe în Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Ozdere, Fethiye, Cesme, Antalya, cu transport individual, autocarul sau avionul, până la 45%

Vacanțe de munte sau la mare în Bulgaria, până la 30% reducere

Pentru oricare achiziție făcută la târgul de turism se plătește un avans de 10% și restul cu o lună înainte de plecare – pentru vacanțele de anul acesta -, ori în două tranșe, finalul lunii februarie și cu o lună înainte de plecare – pentru programele din 2022.

Agenția recomandă turiștilor să încheie și o asigurare medicală și storno pentru vacanțele în afara țării și o asigurare storno pentru cele din România, care acoperă situațiile neplăcute apărute în pandemie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*