Grupul Dedalo România raportează pentru 2023 o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro

Grupul Dedalo România raportează pentru 2023 o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro

Grupul Dedalo România anunță o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane de euro pentru anul 2023, înregistrând o creștere de peste 20% față de anul anterior. Această creștere se datorează în principal dezvoltării diviziei de saltele premium și superpremium produse de Dorelan, unul dintre cele mai apreciate branduri internaționale, cu o istorie de aproape 50 de ani. Grupul Dedalo România, fondat de Teodora Lazăr în 2008, include agenția Dedalo, care reprezintă în România branduri premium de mobilier italian și Dorelan, showroom-ul de saltele deschis în 2021, pentru a permite publicului din România să descopere și să testeze produsele celebrului producător italian.

Agenția Dedalo a înregistrat venituri de 850.000 de euro în 2023. Extinderea portofoliului de branduri și amprenta internațională au fost factori cheie în această performanță. Compania furnizează acum produse de la peste 30 de producători italieni de top, precum Ditre Italia, Calligaris, Ethimo și Slamp, și activează în România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre proiectele importante ale anului 2023 se numără contribuția la amenajarea unor spații de renume, precum Nordis, Swissôtel, Restaurant Dunărea, Hotel Codrișor sau Hotel Carolin.

“Eforturile noastre de a promova designul și măiestria producătorilor italieni contribuie nu doar la creșterea influenței acestora în România, dar și la susținerea industriilor locale de design, arhitectură, HoReCa și dezvoltare imobiliară. Sunt încântată să observ o creștere constantă a solicitărilor pentru mobilier personalizat, ceea ce ne permite să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri – designeri, proprietari și operatori – și să simțim cu adevărat că ne lăsăm amprenta pe proiectele lor”, a declarat Teodora Lazăr, fondator Dedalo și Dorelan România.

Divizia Dorelan, dedicată saltelelor premium și superpremium, a încheiat anul 2023 cu venituri de 750.000 de euro.

“Ne-a ajutat foarte mult faptul că Dorelan este, la nivel internațional, furnizorul agreat de brandurile hoteliere de 4 și 5 stele. Astfel, saltelele noastre au fost alegerea naturală pentru proprietăți de top, precum noul hotel Swissôtel, de 5 stele, care se va deschide anul acesta, în Poiana Brașov”, a completat Teodora Lazăr.

La nivel de grup, segmentul HoReCa reprezintă aproximativ 20% din afacerile Dedalo/Dorelan, însă compania își propune să crească acest procent la 40% în următorii 1-3 ani.

În plus, pentru 2024, grupul Dedalo preconizează o creștere a veniturilor cu 30%, susținută de extinderea în țară a distribuției brandului Dorelan.

“Pentru noi, este o prioritate să avem o rețea de distribuție bine reprezentată în România, atât prin puncte proprii, cât și prin francize. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim sprijin constant. De aceea, ne propunem să deschidem un showroom în afara Bucureștiului, în această vară, și să explorăm alte opțiuni de dezvoltare și francizare”, a conchis Teodora Lazăr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*