Glovo și Spotify, parteneriat pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor Glovo

Glovo. FOTO Total PR

Glovo, una dintre cele mai importante aplicații multi-categorie din lume, a anunțat o nouă colaborare cu Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio, pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor actuali și noi Glovo Prime.

În cadrul acestui parteneriat, utilizatorilor eligibili Glovo li se va oferi o perioadă gratuită de două luni de utilizare a Spotify Premium. În plus, utilizatorii care se înscriu la Glovo Prime pentru prima dată vor fi eligibili să se bucure de un abonament gratuit Spotify Premium de patru luni. Oferta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Glovo Prime care nu au fost încă abonați Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactați prin e-mail pentru a primi mai multe informații despre cum să valorifice oferta, cu un link către pagina Spotify, unde cei care sunt eligibili se pot înscrie pentru perioada de încercare gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, va debloca perioada de probă gratuită.

Glovo Prime este programul de abonament destinat clienților Glovo, care le permite acestora să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate, beneficiind de promoții exclusive pentru produsele alimentare, de la restaurantele și supermarketurile din aplicație. Colaborarea dintre Glovo și Spotify sporește beneficiile pentru noii membri Glovo Prime, care în timpul perioadei de încercare Spotify Premium (se aplică condițiile) vor putea să asculte, fără reclame, catalogul de muzică Spotify de peste 100 de milioane de melodii. Pe Spotify, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de 5 milioane de titluri de podcast și de 375.000 de cărți audio.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*