Glovo și Auchan extind parteneriatul și introduc în aplicație preparate gătite din zona gastro a hipermarketurilor

Parteneriat Auchan și Glovo. FOTO TotalPR
Parteneriat Auchan și Glovo. FOTO TotalPR

Glovo și Auchan extind parteneriatul deja existent și măresc lista de produse disponibile în aplicație cu preparate gătite din zona gastro a hipermarketurilor Auchan. De acum, utilizatorii Glovo au și posibilitatea de a comanda mâncare gătită, supe, ciorbe, salate, deserturi și băuturi non-alcoolice din restaurantele Auchan.

„Extinderea parteneriatului cu Auchan prin adăugarea a peste 60 produse din zona gastro a reprezentat un pas firesc și are la bază dorința noastră de a transforma Glovo în aplicația care le oferă utilizatorilor noștri răspuns la nevoile lor diverse. Ne dorim ca prin toate eforturile noastre să fim aproape de aceștia, de aceea vom continua să le oferim un serviciu de calitate și util.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Serviciul este disponibil, începând de astăzi, 23 aprilie, în toate cele 18 orașe în care retailerul este prezent, cu toate cele 33 de restaurante La Masă pe care le deține, livrările fiind efectuate în maximum 40 minute de la plasarea comenzii. Meniurile zilei au prețuri accesibile, ajungând până la 15,99 lei. Aplicația nu percepe o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării pentru comenzile făcute de la Auchan va porni de la 1,99 lei și poate ajunge până la 5,99 lei, în funcție de orașele în care serviciul este disponibil.

„Suntem încântați să dezvoltăm această colaborare și să oferim utilizatorilor Glovo oportunitatea de a-și comanda acum și mâncare gătită din restaurantele La Masă, din Auchan, respectiv o selecție variată de gusturi autentice din bucătăria românească tradițională. Toate preparatele sunt gătite zilnic în locațiile noastre, folosindu-se ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, în ton cu dorința noastră de a reinventa lucrurile simple”, a declarat Laurențiu Furtună, Director Ecommerce and Digital Auchan Retail România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*