FOTO VIDEO Primarul Marius Dulce anunță construirea unui nou corp de spital în Călărași. Proiectul depășește 86 de milioane de lei

Un corp de spital va fi construit în Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul din Călărași, Marius Dulce, anunță construirea unui nou corp de spital în municipiul iar proiectul depășește 86 de milioane de lei.

Marius Dulce a spus că aripa nouă va avea 230 de paturi și va găzdui mai multe specialități, printre care neurologie, psihiatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie.

“Am salutat inițiativa Consiliului Județean Călărași de a depune proiectul de construcție a unui corp nou de spital la Compania Națională de Investiții, obiectiv de care ne bucurăm azi, pas cu pas, la înaintarea lucrărilor. Aripa nouă a spitalului valorează 86,2 milioane de lei și va găzdui următoarele specialități medicale: imagistică (CT şi RMN), neurologie, psihiatrie, geriatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, chirurgie plastică, neonatologie.

230 de paturi pentru pacienții călărășeni!

Am fost prezent, alături de echipa Consiliului Județean Călărași, pe șantier și îi felicit sincer pe toți cei implicați în acest ambițios și mai ales necesar proiect”, a declarat primarul din Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*