FOTO VIDEO Cristina Adriana Nae, fondator Bonjour International Tour: „Din ce în ce mai mulți români încep să aleagă calitate și nu cantitate. Noi am promovat doar vacanțe de cinci stele. Am venit, am văzut, am promovat. Dacă ceva nu este OK, nu promovez mai departe”

Cristina Adriana Nae. FOTO Paul Alexe

Egipt. Mirajul locurilor cu o istorie multimilenară și al vacanțelor de lux. Țara care nu și-a închis porțile pentru turiști, nici chiar pe timpul pandemiei, dar care a pus și pune siguranța oaspeților săi pe primul plan. Într-o perioadă complicată pentru întreaga lume, Egiptul poate reprezenta scăparea din cotidian, șansa de a combina în mod armonios nevoia de relaxare, cu visul de a descoperi numeroasele situri arheologice pe care una dintre cele mai semnificative civilizații antice, cea egipteană, ni le-a lăsat, dar fără a neglija cu nimic legătura cu activitatea profesională.

O vacanță de lux, la îndemâna românilor, săptămână de săptămână, grație ofertei de nerefuzat ce vine din partea agenției de turism Bonjour International Tour, tour-operator care a deschis două curse charter, către stațiunile egiptene de lux de la Marea Roșie, Hurghada și Sharm el Sheikh.

„Sharm el Sheikh este o stațiune de top, foarte multe yachturi vin aici din Hurghada, destinație pe care Bonjour International Tour o promovează foarte mult, în condițiile în care destinația este una foarte căutată, din mai multe motive. În primul rând, oamenii caută acum locurile sfinte.

Acum, din luna aprilie, se organizează un circuit pe urmele lui Isus, un circuit de 14 zile, care cuprinde Sharm El Sheikh, Israel și Iordania, un tur pe care îl promovăm și noi. Avem aici, în apropiere de Sharm El Sheikh, la poalele Muntelui Sinai, Mănăstirea Sfânta Ecaterina sau Mănăstirea Rugului Aprins, inclusă în patrimoniul UNESCO și construită pe locul în care se spune că profetul Moise a văzut în pustiu rugul care arde și nu se preface în cenușă”, a explicat pentru BizPLUS TV, Cristina Adriana Nae, fondator al agenției de turism Bonjour International Tour.  

În discuția avută cu jurnalistul Paul Alexe, aceasta a explicat de ce perioada actuală este una ideală pentru a descoperi Egiptul, într-o vacanță de lux, dar la prețuri extrem de avantajoase, cu mult mai mici chiar și decât în urmă cu două-trei luni de zile.

„Pe fondul conflictului din Ucraina, piața turiștilor din Rusia și Ucraina, dominantă până acum, practic s-a închis, iar acum este o bună oportunitate foarte bună pentru turiștii români să descopere această locație, la prețuri extrem de avantajoase, mult mai mici decât cu doar trei luni în urmă.

De exemplu, de Revelion, pentru un sejur în resortul de lux Rixos Sharm el Sheikh, am avut un grup foarte mare, unde s-a plătit și 2000 de euro de persoană, în regim ultra all inclusive. Acum, pentru un sejur la Rixos, tot în regim ultra all inclusive, șapte zile, costă 800 de euro de persoană, 900 de euro în perioada sărbătorilor pascale, sejur pentru care gradul de ocupare este sută la sută!”, a dezvăluit Cristina Adriana Nae.     

De altfel, pe piața de turism, se observă o creștere substanțială la achiziția pachetelor de vacanță în Egipt, românii dorind să profite de actualele prețuri.

„Toată lumea face rezervări din timp, pe ofertele pe care le avem, toți se sperie să nu vină rușii înapoi și să ridice iar prețurile. În perioada în care erau turiștii ruși aici, prețurile erau mult mai mari. Chiar avem în această perioadă familii în Hurghada, unde mai sunt turiști ruși care și-au rezervat la 2000 de euro sejurul, de persoană, iar noi avem sejururi cumpărate cu până în 700 de euro de persoană. Deci vorbim despre o scădere radicală. Deci oamenii au plătit niște servicii, la un preț colosal, iar acum plătești sub 500 de euro pentru o vacanță de lux, mai puțin decât o masă festivă pe care o organizezi în țară”, spune interlocutoarea BizPLUS.

Pentru Bonjour International Tour, un rol important în asigurarea unor sejururi de lux îl are parteneriatul cu agentul local, Flash Tour, care se ocupă de absolut tot, de la transferul de la aeroport la hotel, ajutând în orice problemă s-ar ivi, și punând la dispoziția turiștilor români ghizi, vorbitori de limba română.

„Flash Tour este de 36 de ani pe piața de turism. Ei au apreciat munca pe care eu am depus-o în România. Pe Hurgahda a fost ceva spectaculos, dar ceea ce am vazut aici, în Sharm el Sheikh, de trei ani de când promovez destinațiile din Egipt, este ceva unic”, mărturisește Cristina Adriana Nae.  

Ca și afacere, a promova doar destinații și vacanțe de lux, poate prezenta o doză de risc. Cu toate acestea, Cristina Adriana Nae spune că, în ultimii ani, se observă o schimbare în alegerile turiștilor români.

„Din ce în ce mai mulți români încep să aleagă calitate și nu cantitate. Acest lucru m-a bucurat, pentru că noi am promovat doar vacanțe de cinci stele. Am venit, am văzut, am promovat. Dacă ceva nu este OK, nu promovez mai departe, pentru că atunci când o familie ajunge aici, cu copiii, și ceva nu este în regulă, ți-ai obținut cele mai proaste recenzii”, spune fondatoarea Bonjour International Tour.

Toate resorturile promovate de către Bonjour International Tour asigură condiții perfecte și pentru cei care nu se pot rupe total de activitatea profesională, dar care își pot conduce afacerile sau își pot realiza obligațiile de serviciu fără probleme.

„Turiștii români au la dispoziție, gratuit, o conexiune foarte bună la internet și pot beneficia de cele mai bune condiții pentru a-și desfășura munca, pentru că este important în zilele noastre să poți lucra, indiferent unde te-ai afla, iar apoi să poți reveni la momentele de relaxare. Deasemenea, copiii pot intra la cursuri, online, iar apoi se pot bucura de vacanță alături de familie”, a punctat interlocutoarea BizPLUS.

Începând cu luna aprilie a acestui an și până la începutul anului viitor, Bonjour International Tour va opera, săptămânal, câte o cursă charter pentru fiecare dintre cele două stațiuni de lux, Hurghada și Sharm el Sheikh.

„Cursa charter pentru Sharm El Sheikh va opera în fiecare duminică, începând cu 3 aprilie și până pe 23 ianuarie 2023, iar pe Hurghada am avut prima cursă pe 1 aprilie și va opera săptămânal, până în 2023. Pentru moment se pleacă din București, dar sperăm că vom reuși să diversificăm orașele de îmbarcare, pentru că deja multă lume, care în mod obișnuit mergea în Turcia, acum rezervă pentru Egipt, în august, septembrie, octombrie și chiar pentru revelion, pentru că avem acele oferte early booking”, a mai spus Cristina Adriana Nae.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*