FOTO VIDEO Antalya – cultură, religie, turism de lux și aventură. Hotelierii turci din oferta TUI Travel Center se pregătesc să primească turiștii din România în paradisul Mediteranean

Granada Luxury Belek Resort FOTO Granada

O vacanță în însorita Antalya poate să te surprindă chiar și atunci când sezonul este pe final. Iar hotelierii știu asta și vin cu oferte de nerefuzat pentru lunile octombrie sau aprilie. Temperaturile de până la 28 grade Celsius de la mijlocul lunii octombrie oferă tot atâtea motive de explorat pentru turiștii din România.

Jurnaliștii BizPLUS au ajuns acolo la bordul unei curse charter, la invitația TUI Travel Center. Turoperatorul manageriat de Ștefan Leontin Joos se află în zona Antalya pentru contractarea ofertelor pentru sezonul de iarnă, dar mai ales pentru vacanțele românilor de anul viitor.

Antalya oferă combinația perfectă între cultură, religie și turism de înaltă clasă. Ștefan Joos, general manager la TUI Travel Center este convins că românii vor dori să meargă acolo într-un număr din ce în ce mai mare, așa că și-a propus să introducă chartere din 10 aeroporturi românești care să lege țara noastră de Antalya.

Mă bucur că am încheiat cu bine acest sezon și că planurile noastre pe care ni le-am propus pentru 2023 găsesc tot mai mult sprijin în Antalya prin partenerul nostru local și prin TUI. Apreciem că vom avea o creștere semnificativă pentru anul viitor, de aceea ne-am și făcut planurile pentru a opera zborurile către Antalya din mai multe orașe ale țării, cu o frecvență mai mare. Profilul turistului care dorește o vacanță în Antalya și pentru care se întoarce aici de multe ori sunt familiile cu copii, în primul rând, pentru toate facilitățile cu care cei mici și poate nu neapărat cei mici le au la fața locului, în majoritatea hotelurilor, dar și oamenii care își doresc răsfăț, poate servicii exclusive. Toate acestea vor putea fi găsite aici în Antalya, atât în 2023 cât și în continuare prin TUI Travel Center”, a declarat Ștefan Leontin Joos.

Batu Darchia,  Sales marketing supervisor of Granada Luxury Hotels, vorbește despre motivele pentru care turiștii românii aleg această zonă.

“Bine ați venit la Granada Luxury Hotels. Aș dori să vă informez că noi, cei de la Granada Luxury Hotels am lucrat cu piața românească din 2012. Hotelul în care ne aflăm a fost deschis în 2017 și oferă servicii ultra-all-inclusive clienților români. Programul de vară a debutat pe 1 aprilie și dotările noastre, printre care aqua parc, barurile și restaurantele rămân deschise până la final de octombrie. Oferta constă în mâncare și băuturi, inclusiv băuturi locale. Restaurantele oferă cinci tipuri de bucătării, feluri diverse de baruri, animatori, două minicluburi, diversitate. Păstrăm în echilibru calitatea și prețul. Acestea sunt motivele pentru care Granada Luxure Hotel este atractivă pentru turiștii români”, a spus Batu Darchia.

La rândul său, Orhan Demirtaș, General Manager la Akdem Travel, a afirmat că românii știu să își aleagă foarte bine vacanțele.

“Ne plac foarte mult românii. Sunt deștepți, știu pentru ce plătesc, nu aruncă cu bani în aer, sunt adesea dispuși să plătească mai mult pentru calitate, nu cad în capcana bugetului, a ieftinătății. Valoarea vacanței este mai importantă pentru ei. Românii nu își asumă riscuri pentru vacanță și sunt gata să plătească mai mult pentru servicii de calitate. Iar acest lucru trebuie să recunosc că este foarte înțelept”.

Ștefan Leontin Joos  a mai anunțat și câteva destinații exotice pe care turiștii români le pot alege în această perioadă.

Am pregătit în această toamnă – iarnă câteva destinații pe care turiștii din România le apreciază din ce în ce mai mult, iar în acest sens aven charter către Zanzibar, una din destinațiile foarte îndrăgite, avem charter către Maldive, Republica Dominicană, Mexic, Mauritius. Thailanda revine pe harta turismului prin ridicarea tuturor restricțiilor”, a declarat Ștefan Leontin Joos.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*