FOTO VIDEO A fost inaugurat bazinul de înot didactic din Călărași. Valoarea investiției depășește 6 milioane de lei

Bazinul de înot de la Călărași. FOTO Victor Radu

Bazinul de înot didactic a fost inaugurat vineri, 18 iunie, în municipiul Călărași, iar valoarea investiției depășește 6 milioane de lei.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a declarat pentru BizPLUS, că proiectul a demarat în 2014.

Această poveste a început în 2014 și de-abia în 2020 s-a finalizat. Este importantă pentru comunitate pentru că avem nevoie de acest bazin didactic, avem nevoie de acest bazin pentru că sportul dezvoltă copilul foarte bine și atunci este bine să ne gândim la sănătatea copiilor și să vină cât mai mulți copii la acest bazin. În 2016 s-a făcut predarea către Compania Națională de Investiții a terenului, peste 8.000 de metri pătrați. Bazinul didactic a fost făcut prin CNI, este peste 6 milioane de lei fără TVA”, a explicat Marius Dulce.

El a precizat că a putut fi inaugurat în 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemie.

Primarul din Călărași a dezvăluit că are un alt proiect în derulare cu Compania Națională de Investiții.

Avem mai multe proiecte cu CNI. Avem o bază sportivă cu trei terenuri multifuncționale, foarte bine gândit proiectul, avem 500 de locuri, vestiare, nocturnă. Acum este în evaluare tehnică și sperăm ca anul acesta să se apuce de treabă cel care va câștiga licitația”, a explicat pentru BizPLUS primarul Marius Dulce.  

Deocamdată, acest bazin de înot va fi utilizat de copiii înscriși la Clubul Sportiv Călărași, iar grupele vor fi formate din 15 – 20 de ani, vârsta minimă urmând să fie de 6, 7 ani.

Administrația publică locală ia în calcul ca bazinul să fie deschis și adulților, după ora 16.30, la început pe baza unor abonamente. În următoarea ședință a Consiliului Local aleșii vor stabili atât regulamentul de funcționare pentru bazinul de înot, dar și valoarea acestor abonamente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*