FOTO RyanAir a inaugurat prima sa cursă de pe Aeroportul Sibiu. Compania va opera zboruri către Veneția, Corfu și Bologna

O nouă aeronavă pleacă la drum. FOTO SBZ
O nouă aeronavă pleacă la drum. FOTO SBZ

Ryanair a sărbătorit primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso ce va fi operată cu două frecvențe săptămânale. În contextul operării de zboruri de la Sibiu, precizăm că încă două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 € pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani a explicat care vor fi traseele și prețurile.

„Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie.Pentru a sărbători primul zbor din Sibiu și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 EUR pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie. Întrucât aceste tarife uimitoare sunt epuizate rapid, clienții sunt încurajați să intre pe website-ul www.ryanair.com pentru a nu rata această ofertă”, a declarat Olga Pawlonka.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, este de părere că Accesul la piețele internaționale este o prioritate cheie în atingerea viziunii de dezvoltare a mediului de afaceri și economic în regiunea Sibiu.

“Astfel, salutăm cu căldură deschiderea primului serviciu Ryanair pe Aeroportul Sibiu, Veneția Treviso. Apreciem decizia Ryanair drept un vot imens de încredere în regiune și un început pentru un parteneriat de lungă durată”, a declarat Cîmpean. 

Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, continuă să mizeze pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute.

“Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialui de călătorie locală. Astăzi suntem încântați să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair și, de asemenea, operarea unei destinații mult așteptate de comunitatea noastră, Veneția Treviso”, a conchis Gîrdea. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*