FOTO Agenția Paradis Vacanțe de Vis anunță că sezonul estival a fost pentru litoralul românesc comparabil cu cel din 2019

Litoralul românesc. FOTO Paradis Vacanțe de Vis

Potrivit consultanților ”Paradis Vacanțe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat litoralului românesc, sezonul 2021 a fost comparabil cu sezonul 2019, care a fost, la rândul lui, cel mai bun sezon de litoral, atât din punctul de vedere al numărului de turiști, cât și al încasărilor.

Vânzările înregistrate de către ”Paradis Vacanțe de Vis” au fost similare anului 2019 dar mai mari cu 53% față de anul 2020, numărul total de turiști ajunși pe litoral prin touroperatorul constănțean fiind, în acest an, de peste 150.000.

”Am constatat o creștere evidentă a stațiunilor din sudul litoralului și a cererii pentru acestea datorită investițiilor masive din ultimii 5-6 ani. De asemenea, am înregistrat o mică reducere a numărului de turiști în Mamaia. Principalele explicații ale acestei reduceri sunt impactul negativ al dării în folosință târzii a plajelor lărgite, migrarea unui număr semnificativ de turiști din Mamaia către sudul litoralului  precum și în zona Mamaia Nord – Năvodari. Sezonul estival a fost foarte bun, ceea ce confirmă că litoralul românesc rămâne destinația numărul 1 a turiștilor români, din toate punctele de vedere”, subliniază Aurelian Marin, director general ”Paradis Vacanțe de Vis”.

Consultanții ”Paradis Vacanțe de Vis” au constatat o evoluție importantă a cererii pentru serviciile All Inclusive, valoarea acestora crescând cu 20% față de 2019. La ora actuală, pe litoralul românesc sunt peste 30 de hoteluri cu regim All Inclusive, care totalizează peste 10.000 de camere.

În 2021, sezonalitatea a fost similară anilor normali. Au fost, totuși, ceva mai puțini turiști în luna iunie, din cauza vremii nefavorabile, însă mai mulți turiști în luna septembrie, anumite hoteluri fiind deschise până pe 20 septembrie.

Turiștii sunt din ce în ce mai mulțumiți de serviciile oferite de către hotelurile și structurile de cazare de pe litoralul românesc. Potrivit specialiștilor ”Paradis Vacanțe de Vis”, 99% dintre hoteluri oferă servicii de calitate raportat la nivelul clasificării, o parte fiind modernizate sau chiar noi.

Despre Paradis – Vacanţe de vis

Înființată acum 21 de ani, agenţia de turism “Paradis – Vacanţe de Vis“ reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanti touroperatori din România pentru litoralul Mării Negre.

Pentru a oferi servicii de calitate, consultanţii „Paradis – Vacanţe de vis” îşi îndreaptă eforturile, an de an, în următoarele direcţii:

Alegerea şi selectarea atentă a locaţiilor şi hotelurilor.

Negocierea activă (chiar agresivă uneori) a contractelor, astfel încât săpoată oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune tarife, facilităţi şi oferte speciale.

Îmbunătăţirea comunicării cu clienţii şi partenerii de afaceri prin implementarea pe site a modulului de rezervări directe, participarea, an de an, la târgurile importante de profil, editarea de broşuri, cataloage şi alte materiale publicitare, prezenţa activă pe internet, radio şi TV, concursuri atractive, organizarea de info-trip-uri în România şi străinătate etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*