FlixBus va colabora cu Transfero pentru a oferi alternative de transport accesibile spre aeroport

FlixBus. FOTO FlixBus

FlixBus, compania care operează cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, anunță ca va colabora în România cu Transfero, un operator de transport local consacrat pe segmentul de servicii de transfer spre aeroport. Pasagerii vor avea la dispoziție 10 curse zilnice spre Aeroportul Otopeni, biletele pot fi deja rezervate. Autocarele Transfero vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

11 orașe din Moldova conectate cu Aeroportul Otopeni

Prin intermediul acestui parteneriat, călătorii din 11 localități din regiunea Moldova vor avea acces la o alternativă de transport sigură și confortabilă pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni (Henri Coandă). Printre orașele deservite se numără Focșani, Buzău, Vaslui sau Râmnicu Sărăt. Autocarele și microbuzele care operează aceste rute circulă cu o frecvență de 10/11 plecări pe zi.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Transfero.

La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii.

În Europa, FlixBus oferă curse regulate cu autocarul spre și dinspre cele mai mari aeroporturi, care operează zboruri spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Peste 57 de aeroporturi sunt deservite de autocarele verzi, inclusiv unele dintre cele mai aglomerate, precum Charles de Gaulle în Franța, aeroportul Frankfurt în Germania sau Milano Malpensa în Italia.

“Peste 100 de milioane de persoane au călătorit în Europa cu FlixBus. Ne dorim să schimbăm viziunea tradițională asupra călătoriilor pe distanțe lungi și susținem tranziția către shared mobility și digitalizarea serviciilor de transport. Prin parteneriatul cu Transfero, unul dintre operatorii consacrați pe acest segment, facem un pas important spre oferirea unei experiențe de rezervare digitală pasagerilor din România. În plus, în acest mod, călătorii care nu au un autoturism personal sau cei care nu vor să își facă griji cu parcarea la aeroport au o alternativă de transport confortabilă și accesibilă”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România.

“Călătoria începe de acasă! Încercăm să le insuflăm acest aspect clienților noștri și unul dintre motivele pentru care aceștia ne aleg ca parteneri de drum este faptul că încercăm permanent să le înțelegem nevoile și apoi le îndeplinim. Avem grijă să aibă o călătorie relaxantă, lipsită de orice incident neplăcut și avem o echipă de profesioniști ce analizează în permanență orarul de zbor al companiilor pentru a respecta programul fiecăruia”, a declarat Lucian Costin, fondatorul Transfero.

Flota de autocare alcătuită din 10 autocare și 20 de microbuze de cea mai nouă generație oferă servicii on board precum: Wi-Fi gratuit, televizor și prize USB pentru ca pasagerii să beneficieze de o călătorie plăcută și confortabilă.

Digitalizarea călătoriei cu autocarul și experiența locală – o formulă de succes la nivel global

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Astfel, FlixBus a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a devenit al doilea cel mai mare jucător de pe piața din SUA. Recent, compania tech de servicii de mobilitate a anunțat intrarea pe piața din Brazilia, în urma unei runde de investiții de finanțare de peste $650 milioane. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România din peste 100 de localități spre 14 țări din Europa. Printre aeroporturile conectate prin intermediul curselor directe din România se numără Aeroportul Internațional din Viena și Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta.

FlixBus a anunțat recent curse cu autocarul spre câteva dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe litoralul Bulgariei, precum Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena și Kavarna pentru a susține reluarea turismului internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*