Fintech-ul ZEN.com lansează ZEN Buddies, transfer instant de bani între utilizatorii individuali

Zen Buddies de la Fintech-ul ZEN. FOTO CluePR
Zen Buddies de la Fintech-ul ZEN. FOTO CluePR

Fintech-ul european ZEN.com le o oferă utilizatorilor individuali o nouă funcționalitate. Operatorul de servicii financiare și-a extins oferta cu „ZEN Buddies”, o soluție ce permite transferuri de bani pe baza numărului de telefon între utilizatorii individuali ai aplicației.

Noua implementare le va permite utilizatorilor ZEN.com să transfere și să primească bani instant, ușor, rapid și sigur, fără a fi nevoiți să furnizeze un număr de cont. Funcționalitatea „ZEN Buddies” este complet gratuită și fără costuri ascunse.

„ZEN Buddies vine ca răspuns la nevoile utilizatorilor noștri”, explică Michał Bogusławski, Commercial Director ZEN.com. „Utilizatorii moderni se așteaptă la libertate de alegere, în condiții convenabile. Prin intermediul noii funcționalități, îi ajutăm să își gestioneze banii într-un mod simplu, zi de zi. Practic, ZEN Buddies facilitează transferurile între utilizatori individuali, fie că este vorba despre împărțirea notei de plată la restaurant sau doar de un transfer de bani de buzunar”.

Pentru a transfera bani, un utilizator trebuie doar să aibă aplicația ZEN.com instalată pe telefon. Aplicația nu necesită specificații hardware anume ale telefonului, așa că fiecare utilizator se poate bucura de transferuri rapide, sigure și convenabile. Aplicația este disponibilă în Google Store, App Store, iar din luna aprilie 2021 și în Huawei App Gallery.

The simplicity of solutions is the hallmark of ZEN.COM

ZEN Buddies este o altă funcționalitate în conformitate cu misiunea ZEN.com de a ghida utilizatorii prin lumea complicată a plăților, facilitându-le. Chiar dacă destinatarul transferului nu are aplicația ZEN.com instalată, primirea banilor este doar la câțiva pași distanță. După primirea unui SMS de informare cu privire la fondurile transferate, acesta trebuie doar finalizeze înregistrarea rapidă în aplicație, iar banii vor fi găsiți în contul aferent. Fondurile transferate sunt protejate corespunzător – dacă destinatarul nu reușește să înregistreze contul, fondurile sunt returnate expeditorului.

ZEN Buddies este doar unul dintre beneficiile de care utilizatorii se pot bucura atunci când deschid un abonament lunar ZEN.com. Printre acestea se numără: sistemul de cashback instantaneu care oferă posibilitatea de economisi până la 15% din valoarea tranzacției, posibilitatea de plăți în 35 de monede fără comisioane suplimentare, precum și un cont special în 35 de monede cu un card ZEN Mastercard dedicat (disponibil și în varianta de card virtual). În plus, persoanele care cumpără dispozitive electronice și plătesc cu ZEN Mastercard beneficiază de o prelungire gratuită cu un an a garanției.

Funcționalitatea ZEN Buddies este disponibilă în România și în toate cele 31 de țări unde fintech-ul ZEN.com este prezent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*