Festivalul “Desculț în Iarbă” are loc între 16 – 18 iulie la Târgu Mureș

Festivalul “Desculț în Iarbă”

Târgumureșenii, și nu numai, sunt invitați la o nouă ediție a festivalului Desculț în Iarbă, care se va desfășura în cadrul Complexului de Agrement ”Weekend” din Târgu Mureș în perioada 16-18 iulie 2021.

”După mai bine de un an fără evenimente publice, vrem să stăm desculți în iarbă, vrem muzică și vibe colorat. În 2021 ne-am propus să vă surprindem. Așa că am pregătit o ediție diferită, plină de surprize și zâmbete largi, într-o locație perfectă pentru hamaceală dar și alte activități potrivite tuturor vârstelor.”, anunță organizatorii evenimentului.

Printre activitățile din acest an se numără: concerte live, DJ, artiști locali, stand-up comedy, teatru, bar zone, beer zone, activități pentru cei mici, jocuri de societate, food trucks. Bineînțeles alături de nelipsita hămăceală, picnic la iarbă verde, relaxare și voie bună.

Printre artistii prezenți la evenimeniment vor fi: Fără Zahăr, FUNKorporation, Suburbia 11, IARBA FIARELOR, DJ SAUCE, KARAK, Wax on Fridays, Mariusescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*