Expoziția interactivă și educativă „Corpul uman pentru copii”, la Plaza România

Expoziția interactivă și educativă „Corpul uman pentru copii”, la Plaza România. FOTO Confident Communications

La Plaza România, iubitorii de literatură mai pot vizita, până pe 30 iunie, expoziția Călătorie în timp. Imagini din copilăria scriitorilor români. Fotografii și instantanee din arhiva MNLR surprind casa natală a lui Alexandru Vlahuță, viața scriitorilor născuți în ținuturile împădurite ale Albaniei, a celor care au copilărit în case de lemn cu specific românesc, în conace boierești sau în case din Chapelle-Anthenaise (Franța), dar și copilăria descendenților din familii voievodale românești sau a unor luptători români în Războiul de Independență.

Expoziția este organizată cu sprijinul Plaza România în parteneriat cu MNLR și Centrul pentru Tineret al Municipiului București, și mai poate fi descoperită și explorată până la finalul lunii, la etajul 1, zona atrium a centrului comercial.

Aventura reducerilor inspirate de vară la Plaza România

La Plaza România, vara aduce surprize și experiențe inedite și pentru cei mici, dar și pentru cei mari: brandurile preferate au dat startul reducerilor de vară și au deschis sezonul cumpărăturilor de vacanță. Amatorii de shopping pot găsi detalii despre promoții pe pagina de Facebook a Plaza România, dar și în incinta centrului comercial.

Expoziția interactivă și educativă „Corpul uman pentru copii”

Plaza România găzduiește una dintre cele mai inedite și interesante expoziții interactive pentru cei mici, “Corpul uman pentru copii”, care are loc în perioada 25 iunie – 25 iulie, la etajul 1, zona Rotondă a centrului comercial.

Expoziția este un proiect educativ fascinant care își propune să le ofere copiilor, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, o experiență de învățare unică si creativă, în perioada vacanței de vară, dar și o oportunitate de a explora opțiuni profesionale de viitor.

Așadar, copiii vor învăța despre corpul uman și despre cum funcționează acesta, vor descoperi fascinanta lume a simțurilor, vor afla modul în care creierul controlează numeroase funcții ale organismului și vor învăța despre inimă, mușchi sau oase, prin jocuri interactive și experimente educative, realizate cu ajutorul tehnologiei pe bază de realitate augumentată. De asemenea, cei mai curajoși mici „doctori” vor putea să intre în „sala de operații” și să simuleze, prin joacă,  o intervenție chirurgicală reală.

Programul expoziției este de luni până vineri, între orele 14:00-20:00, iar în weekend, între orele 10:00-20:00. Tururile ghidate vor dura aproximativ 45 minute, vor începe la oră fixă și vor avea maxim 25 de copii participanți. Se vor respecta toate măsurile de protecție în vigoare. Accesul la tur se face pe bază de bilet de intrare, iar rezervările se pot realiza  online.

“Corpul uman pentru copii” face parte dintr-un proiect educativ mai amplu, conceput pentru cei mici, găzduit de Plaza România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*