Erste Private Banking, desemnat cel mai bun serviciu de private banking din România de către Euromoney și Mastercard

Sediu BCR. FOTO BCR

Erste Private Banking România a fost declarat cel mai bun serviciu de gestionare a averii din România de către publicația britanică Euromoney, în cadrul Global Private Banking Awards, ediția 2023. O distincție similară a fost acordată și de către Mastercard România, în cadrul Galei Bank of the Year 2023.

“Suntem extrem de încântați de recunoașterea pe care am primit-o din partea Euromoney și Mastercard pentru serviciul nostru de Private Banking în România. Sunt distincții care atestă eforturile consecvente ale colegilor mei și încrederea constantă a clienților noștri, cu care ne mândrim și pentru care le suntem recunoscători.

Modelul de business BCR Erste Private Banking  se diferențiază prin oferirea celei mai diversificate game de alternative investiționale disponibilă pe piața locală, incluzând soluții personalizate conform solicitărilor clienților, atât ale Grupului Erste, cât și ale altor importanți jucători globali”,  a declarat Ava Beznoska, noul Head of Erste Private Banking în România.

Erste Private Banking România, divizie a Băncii Comerciale Române, oferă servicii de administrare a averii către aproximativ 3.000 de clienți, cu active totale gestionate de aproximativ 1,9 miliarde de euro. Divizia de Private Banking BCR oferă servicii complete de private banking, gestionare a investițiilor şi execuția tranzacțiilor și deservește toate regiunile României, având o prezență în București și în alte 5 orașe cheie: Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța.

În Austria, Erste Private Banking oferă serviciile sale către 6.000 de clienți și administrează active totale de aproape 50 de miliarde de euro, inclusiv afacerile instituționale.

Renumita publicație Euromoney a anunțat recent Premiile Global Private Banking din 2023. Un panel intern al publicației a ales câștigătorii la nivel de țară dintre băncile private și administratorii de active participante, pe baza succeselor înregistrate în ceea ce privește produsele și serviciile, inovația și tehnologia, precum și a nivelului de satisfacție al clienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*