Epson își reconfirmă poziția de lider al pieței de videoproiectoare. Cotă de piață a companiei pe primul trimestru al lui 2021 este de 49% ca valoare a vânzărilor

Videoproiector de la Epson. FOTO Epson Romania
Videoproiector de la Epson. FOTO Epson Romania

Epson, lider mondial în realizarea produselor inovatoare în domeniul imaginii, își reconfirmă poziția de top pe piața locală de videoproiectoare, după ce datele arată că 46% din totalul numărului de videoproiectoare vândute în primele trei luni ale anul 2021 în România au fost Epson, iar 49% din valoarea totală a vânzărilor de proiectoare din aceeași perioadă a revenit companiei japoneze, conform raportului Futuresource Consulting, dedicat industriei de profil.

Piața de videoproiectoare din România a crescut cu 53 de procente ca valoare a vânzărilor în primul trimestru al anului, comparativ cu primele trei luni ale anului precedent.

„În 2020, am reușit să ne păstrăm și să ne consolidăm poziția de lider pe piața locală de videoproiectoare, în ciuda contextului nemaiîntâlnit cu care toți dintre noi ne-am confruntat. Ne bucurăm că tot mai mulţi clienți au ales Epson ca principal brand producător de videoproiectoare și sperăm că, prin echipamentele noastre, s-au bucurat de momente frumoase în familie atunci când nu au avut foarte multe posibilități de petrecere a timpului liber,” a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager Epson România și Bulgaria.

Epson dispune de cea mai largă gamă de videoproiectoare de pe piață, ce răspunde tendințelor actuale și nevoilor business-urilor și publicului. Majoritatea utilizatorilor aleg să investească în soluții fiabile și mobile, ce oferă o calitate superioară a imaginii, la un preț avantajos. În primul trimestru din 2021, compania a livrat pe piață peste dublul cantităţii din aceeași perioadă a anului precedent și a marcat o creștere a valorii de 100%, reconfirmându-și poziția dominantă pe piața locală.

O creștere importantă înregistrată de Epson în 2021 se datorează modelelor de videoproiectoare cu rezoluție Full HD 1080p. Acestea încorporează o serie de caracteristici tehnologice superioare, sunt versatile, ușor de conectat și oferă imagini clare, cu profunzime și contrast puternic, fiind ideale pentru experienţe cinematografice acasă ori pentru vizionarea competiţiilor sportive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*