Emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată pentru perioade scurte de timp

Mașini FOTO pixel2013

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că joi, 05.05.2022, în intervalul orar 18:00-21:00 și marți, 10.05.2022, în intervalul orar 22:00 – 23:00, ca urmare a unor activități de upgrade ale sistemului de comunicații central, emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată pentru perioade scurte de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*