eMAG dezvăluie primele produse din oferta de Black Friday

Tudor Manea. FOTO Smart Point

Mai sunt doar trei zile până la Black Friday, iar eMAG dezvăluie câteva produse dintre cele peste 1,5 milioane de oferte care vor putea fi achiziționate în ziua cu cele mai multe reduceri din an. Valoarea cumulată a reducerilor pe care eMAG le-a pregătit pentru vineri, 11 noiembrie, de Black Friday se ridică la peste 360 de milioane de lei, iar 69% din ofertă este la cel mai mic preț din 2022.

Anul acesta, eMAG va livra din centrul logistic al viitorului, păstrând neschimbat prețul livrării, 9,99 de lei, în ciuda creșterii prețurilor la energie și carburant. Clienții care vor să se bucure de oferte fără grija costului de transport pot achiziționa un abonament Genius pe un an de zile, în perioada 7-13 noiembrie, și primesc patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

De asemenea, clienții eMAG au la dispoziție soluții de plată flexibile și pot achita în patru rate prin contul eMAG/My Wallet pentru ​produsele pe care le achiziționează în ziua de Black Friday, dar și soluții de finanțare cu până la 40 de rate fără dobândă prin cardurile bancare.

Pentru cei care se gândesc să își cumpere pentru prima oară o casă, eMAG pune în vânzare două case situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani:

Casă tip Cuib 3, ansamblul Liziera de Lac, situată la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, infrastructura completă, P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată, suprafață utilă casă 110 mp, suprafață totală casă 143 mp, utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro

Din ofertă vor face parte și aceste produse, care vor avea cel mai mic preț din 2022:

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*