ELKO România anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6315-LE

ELKO România anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6315-LE

ELKO Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță lansarea noii camere AXIS Q6315-LE, o cameră PTZ de mare viteză prevăzută cu sistem de iluminare în infraroșu (IR) și funcție de vedere pe timp de zi sau noapte, pentru supravegherea în condiții de întuneric deplin. Camera dispune de un cip de nouă generație care oferă o procesare mai bună a imaginilor, o capacitate extinsă de analiză și o compresie video mult mai eficientă.

Această cameră de performanță înaltă este prevăzută cu focalizare cu laser pentru o mai mare acuratețe în focalizare, chiar și în condiții de întuneric, și cu funcția Speed Dry care ajută la obținerea de imagini clare pe timp ploios. De asemenea, produsul este echipat cu sistem de auto-urmărire Autotracking 2 cu funcție de selectare prin clic și urmărire, precum și cu un sistem de orientare cu suprapuneri dinamice care permite urmărirea activă a obiectelor și orientarea rapidă.

Modulul de platformă de încredere (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2  permite stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice, astfel încât să fie protejate, chiar și în eventualitatea unei breșe de securitate.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzor de 1/2″ cu zoom optic de 31x;
  • Sistem de iluminare IR și funcție de vedere pe timp de zi/noapte;
  • Sistem Autotracking 2, sistem de orientare și aplicație AXIS Object Analytics;
  • Focalizare cu laser pentru acuratețe în focalizare, cu zoom rapid;
  • Modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

Această cameră poate fi montată în produsul AXIS Q6100-E și permite rotirea continuă la 360°, pentru a urmări situația de jur împrejur. În plus, deoarece această cameră utilizează aceeași consolă, aceeași sursă de alimentare și același cablu de rețea ca și modelul AXIS Q6100-E, costurile de instalare sunt mai reduse.

Modelul AXIS Q6315-LE poate fi comandat prin intermediului canalului de parteneri autorizați ai ELKO din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*