Ediția a III-a din 2023 a Forumului “Satul Inteligent“ va avea loc în data de 29 iunie

Ediția a III-a din 2023 a Forumului “Satul Inteligent“ va avea loc în data de 29 iunie, în stațiunea Jupiter.

An după an, acest eveniment special s-a dezvoltat într-o tradiție și astfel pas cu pas forumul reprezintă o nouă oportunitate pentru participanți de a se întâlni într-o comunicare interactivă, iar pentru organizatori de a pregăti noi teme de interes în dezvoltarea sustenabilă a conceptului Satului Inteligent. Această nouă ediție a stârnit interesul de a reveni împreună pentru câteva zile pline de acțiune și dorința de a fi prezenți efectiv la Forumul 2023 “Smart Village“ a mulți reprezentanți de marcă ai autorităților publice, atât de la nivel local cât și central, ai unor primari din comune, viceprimari, reprezentanți din administrația locală, directori de departamente din zona de dezvoltare rurală.

Invitați speciali și la acest eveniment profesional, ca în fiecare an, speakeri importanți cu teme și prezentări de mare actualitate și interes, secretari de stat din ministere și directori din administrația centrală, antreprenori, inventatori de renume mondial, cercetători din domeniul activităților rurale, oameni de afaceri și furnizori de programe: Smart Village Solutions.

Intervențiile europarlamentarului Rovana Plumb, precum și a șefei Comisiei Europene în România vor pune accentul pe atuurile României în ceea ce privește dezvoltarea inteligentă a mediului rural, precum și pe oportunitățile oferite de programele structurale de finanțare europene, investițiile PNRR în eficiența energetică, succesul procesului de tranziție către digitalizare, inovație și soluții de tehnologizare, sustenabilitate și agricultură bio.

Astfel, litoralul românesc devine pentru câteva zile locul ideal de conectare a participanților cu teme de interes, dar și locul perfect de deconectare și recreere a celor care fac parte din echipa Smart Village sau care vor să facă parte si acum din comunitatea oamenilor inteligenți.

Ediția a III-a din 2023 a Forumului “Satul Inteligent“ continuă tradiția anilor anteriori în ceea ce privește consolidarea networking-ului dintre reprezentantii autorităților rurale, mediul de afaceri și sectorul academic, într-un cadru unic de desfășurare.

Agenda actualizata cu subiectele si tematicile abordate anul acesta: www.smartvillageevents.com/agenda-forum-editia-a-treia/

De asemenea, pagina speakerilor ce au confirmat pana in acest moment interventii pe parcursul celor 4 zile de conferinte: www.smartvillageevents.com/speakeri-forum-editia-a-treia-jupiter/

Profesionalismul, experiența și spiritul de inițiativă își dau întâlnire joi 29 iunie 2023 la sala de evenimente a hotelului Delta (statiunea Jupiter), bucuria cunoașterii și cu farmecul litoralului petrecut câteva zile împreună, într-un cadru modern, competitiv, amiabil, activ și recreativ, într-un grup de profesioniști care alături de participanți vor pune în discuție subiecte de interes, problemele dezvoltării localităților și pentru a găsi soluții la rezolvarea lor.

Cei care doresc să participe la forum, precum și cei care doresc și cazare, mai pot beneficia de ofertă și se pot înregistra aici: https://smartvillageevents.com/vreau-sa-particip/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*