DualStore: Vânzările de stații electrice și panouri solare portabile au atins deja 5% din totalul comenzilor

FOTO Clear Communications

DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a lansat anul acesta o nouă categorie de produse: stații electrice portabile – baterii externe de mare capacitate – și panouri solare portabile. Categoria se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată.

DualStore.ro listează stații de încărcare, panouri solare portabile și accesorii pentru acestea, de la 5 producători, începând din luna martie a acestui an. Categoria generează deja circa 5% din vânzările totale ale magazinului online.

Până la finalul anului viitor, DualStore.ro estimează o creștere cu aproximativ 30% a vânzărilor de stații electrice și panouri solare portabile.

„Vânzările de stații electrice și panouri portabile vor înregistra o creștere accelerată în anii următori, datorită faptului că oferă o alimentare continuă cu energie electrică și nu doar o sursă de curent constantă în cazul unei întreruperi. Pe DualStore.ro vânzările au crescut de la o lună la alta și ne așteptăm la un vârf în ultimele două luni din an, una dintre cele mai bune perioade din an pentru retailul online.    

Produsele din noua categorie sunt folosite preponderent de către utilizatorii care au case de vacanță și în campingurile unde energia electrică de la rețea nu poate fi accesată, pentru alimentarea electrocasnicelor mari și a utilajelor electrice”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondator DualStore.ro.

Bateriile de capacitate 2000Wh sunt cele mai bine vândute produse din categorie, datorită raportului foarte bun preț/ calitate/ specificații.

Cele mai multe dintre produsele din această categorie, comercializate pe DualStore.ro, sunt ale brandului Oukitel, care oferă modele de stații electrice cu capacități între 500Wh și 16,384Kw (care oferă posibilitatea de alimentare la 220v a mașinii de spălat, a cuptorului microunde, laptopului, frigiderului, iluminat corespunzător, încărcare de la priză de 220V, priza auto etc.) și panouri solare de 200W și 400Wh.

Flagship-urile categoriei sunt stațiile portabile de încărcare electrică Oukitel P2001E (listată la prețul de 5.299 lei) și Oukitel Abearl P5000E (13.499 lei), datorită capacității mari oferite care facilitează posibilitatea de alimentare simultană a electrocasnicelor mari (precum mașină de spălat rufe, frigider etc.). Oukitel Abearl P5000E se evidențiază și datorită capacităților de încărcare rapidă și încărcare solară.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*