DualStore investește peste 1 milion de euro și extinde categoria de produse marcă proprie iSEN

DualStore investește peste 1 milion de euro și extinde categoria de produse marcă proprie iSEN. FOTO Clear Communications

DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi, extinde categoria de produse sub marcă proprie iSEN, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro în 2023, adăugând în portofoliu, electronice noi din categorii precum ceasuri smart, căști audio, camere auto inteligente, oglinzi auto smart, TV box (media player) cu android, proiectoare, creioane 3D, accesorii și gadget-uri.

Investiția în proiectare, testare și în stocul de produse, este cea mai mare investiție realizată vreodată de DualStore.ro și închide pentru anul acesta procesul investițional în reînnoirea produselor marcă proprie iSEN, început în primăvară, odată cu aducerea în portofoliu a noilor biciclete și trotinete electrice iSEN și lansarea iSEN Mobility, prima aplicație românească pentru trotinete electrice.

În prezent, DualStore.ro dispune de aproximativ 60 de produse distincte marcă proprie iSEN, portofoliu realizat în doar 2 ani de la debutul comercializării primului produs iSEN.

„În curând vom lansa un nou model de căști, proiectate și desenate de noi, iar pe viitor, sperăm la primul smartphone iSEN. Suntem în continuă căutare de produse inedite, colaborăm cu mai multe fabrici din Asia și, lunar, introducem în portofoliu 1, 2 produse sub marcă proprie. Cât privește strategia noastră aici, mizăm pe produse inedite, de încredere, cu un raport preț/calitate cât mai bun”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondatoarea DualStore.ro, menționând că,  în prezent, vânzările de produse iSEN reprezintă circa 10 – 15% din totalul vânzărilor DualStore.ro.

Mare parte din investiția de anul acesta în marca proprie iSEN a avut în vederea asigurarea unui stoc suficient de mare de produse pentru a veni în sprijinul cererii mari de electronice în perioada de Black Friday 2023, DualStore.ro fiind în măsură să onoreze comenzile plasate de Black Friday în 24 – 48 de ore de la plasarea comenzilor.

În prezent, cele mai vândute produse iSEN sunt:

trotineta electrică iSEN X9 Plus;

ceasul smart iSEN EP03 la 349 de lei, care permite citirea glicemiei fără înțepătură;

căștile audio iSEN HL1, wireless, over-year, la 69 de lei;

Bicicleta electrică iSEN H1, la 2.799 lei.

„Am gândit produsele punând foarte mare accent pe necesitate, inovație, design și noutate. Spre exemplu, printre produsele noastre se află un ceas inteligent, cu pernă de aer pentru citirea cât mai fidelă a pulsului, un ceas smart ce permite stabilirea valorii glicemiei fără a fi necesară o înțepătură, și trotinetă și bicicletă electrice cu baterie detașabilă”, mai spune Ioana Szentlaszloi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*