BizPLUS TV: Dragoș Anastasiu, despre mindset de afaceri și oportunitățile din România

Dragoș Anastasiu, președintele grupului Eurolines. FOTO Adrian Boioglu
Dragoș Anastasiu. FOTO Adrian Boioglu

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu, președintele grupului Eurolines, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la BizPLUS TV.

Urmăriți o discuție despre mindsetul corect pentru afaceri și oportunitățile pe care românii au ocazia să le pună în valoare. Anastasiu a descris cum a început să crească afacerile și ce ar schimba dacă ar lua-o de la capăt. El a vorbit și despre ideea de a nu te atașa emoțional de un business și despre cât de important este să crești alături de oameni care au aceleași valori ca și tine, dar să beneficiezi și de un mentor pe acest drum.

Dragoș Anastasiu a vândut afacerile sale atunci când a știut că persoana care se va ocupa de acest “bebeluș” îi va acorda atenția necesară. Singurul criteriu pe care îl are atunci când își alege în ce să investească atunci când devine business angel este “omul”: capacitatea, cunoștințele și mindsetul acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*