Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat prima fază din proiectul Bonton Luxury Villas din Pipera

FOTO PI2 PR

Dezvoltatorul City Garden Residence, cu o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară din România, a finalizat prima dintre cele două faze ale Bonton Luxury Villas, un proiect exclusivist alcătuit din 66 de vile de lux, amplasat în vecinătatea pădurii Băneasa și la 200 de metri de Școala Americană. Prima fază a ansamblului cuprinde 36 de vile prevăzute optional cu lift interior și un club privat cu piscină și sală de fitness. Aproximativ 77% dintre vile sunt deja contractate, ceea ce confirmă cererea în creștere pe segmentul de piață al caselor cu dotări premium și de lux.

Vilele proiectului Bonton Luxury Villas sunt unele dintre cele mai mari locuințe de pe piață, concepute pentru a acomoda atât membrii familiei, cât și personal auxiliar cum ar fi o bonă internă. Cu un design modern, vilele cu 2 etaje au suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, inteligent compartimentate. Acestea beneficiază de până la 7 camere spațioase (inclusiv zonă de living şi dining), finisaje premium, 2 sau 3 terase, iar la parter dispun de grădini cu suprafețe de până la 200 mp.

Alături de dimensiunile generoase, locuințele integrează și dotări suplimentare din ce în ce mai căutate. Astfel, 56% dintre cumpărători au optat pentru o compartimentare care permite amenajarea unui home office, având în vedere că munca remote este mai frecventă ca oricând, fiind alimentată în ultima perioadă și de evoluția prețului la carburanți. De asemenea, circa 40% dintre clienți au ales să își doteze locuința cu lift interior, un element nou introdus de dezvoltatorul City Garden pe piața rezidențială românească.

„Bonton Luxury Villas înseamnă mai mult decât un ansamblu rezidențial de lux. Este un proiect cu adevărat aparte, conceput să transforme rutina vieții urbane și să ofere comunității de rezidenți o experiență de locuire unică. Toate facilitățile pentru un stil de viață activ și sănătos se află la câțiva pași, de la sală de sport, piscină, la cele 900ha ale Pădurii Băneasa, care oferă numeroase opțiuni de recreere în natură. Totodată, locația ansamblului asigură accesul rapid către punctele de interes din nordul capitalei, de la școlile internaționale de top, zonele de birouri, la parcuri, restaurante sau aeroport. Datorită acestor avantaje, proiectul este căutat atât de către clienți care își doresc o locuință proprie, cât și de cei interesați de o oportunitate de investiție. Estimăm că până la finalul anului vom ajunge la un grad de contractare de peste 90% a primei faze”, afirmă Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden. 

În ceea ce privește profilul cumpărătorilor, majoritatea sunt antreprenori sau angajați pe poziții de middle & top management, cu vârste de peste 35 de ani, aproximativ o treime dintre aceștia fiind expați. Circa 60% dintre clienți au achiziționat o vilă în ansamblu ca locuință pentru familie, în timp ce un procent de 40% este reprezentat de investitori, atrași de randamentul investițional profitabil (8% anual) de care pot beneficia prin închirierea unei vile.

Proiectul Bonton Luxury Villas se află în prezent în a doua etapă de dezvoltare, cu 30 de vile, al cărei termen de livrare este preconizat pentru a doua parte a anului 2023. Valoarea totală a investiției în proiect este de peste 19 milioane de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*