Cushman & Wakefield Echinox: Securitas și-a mutat sediul din România în complexul de birouri Expo din Bucureşti

Alin Obretin. FOTO Echinox PR

București, ianuarie 2024: Securitas, lider mondial în domeniul serviciilor de securitate, și-a mutat sediul din România în complexul de birouri Expo dezvoltat de Atenor în zona Expoziției din București, într-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Compania ocupă un spațiu de 1.250 de metri pătrați în @Expo, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din București, amplasat într-una dintre zonele de business din oraș cu cea mai mare dinamică în ultimii ani.

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: ”Acest contract reflectă foarte bine cele mai importante trenduri pe care le vedem pe piața de birouri în ultimii ani, respectiv consolidarea business-urilor și în același timp relocarea în clădiri mai noi, cu specificații premium din punct de vedere tehnic, tehnologic, și mai ales sustenabil. Alături de clientul nostru, Securitas, am reușit să identificăm cea mai bună soluție, care să îi ajute să continue dezvoltarea business-ului din România”.

Expo, amplasat pe Bulevardul Expoziției, este deținut de grupul belgian Atenor, și are o suprafață închiriabilă de 49.000 metri pătrați, de spații de birouri și de retail, fiind printre cele mai mari proiecte de birouri din București. Situat strategic în nordul Bucureștiului, oferind accesibilitate ușoară și vizibilitate ridicată, @Expo este bine conectat prin intermediul rețelelor de transport public și rutier.

Securitas are operațiuni în 44 de piețe și capacități care se întind de la pază la securitate tehnologică. Sunt organizați în trei segmente de afaceri: Securitas America de Nord, Securitas Europa și Securitas Ibero-America, având operațiuni și în Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, care formează divizia AMEA. Acțiunile Securitas sunt listate la Bursa de Valori din Stockholm (sau „Nasdaq Stockholm”) din 1991.

Pe piaţa din România, compania este prezentă prin intermediul Securitas Services România şi are, în prezent, 2.400 de angajaţi. Cu o tehnologie de ultimă generație, completată de expertiza specialiștilor în domeniul securității, compania oferă o gamă completă de servicii și soluții de securitate.

Dragoș Mărăcine, Director General Securitas România: “Privind spre viitor, ne propunem să ne consolidăm poziția în domeniul securității prin inovație continuă și prin angajamentul față de excelența operațională. Această mutare nu se referă doar la spațiul fizic, ci și la deschiderea de noi orizonturi pentru viitoarele noastre proiecte. Suntem hotărâți să aducem contribuții semnificative industriei, pentru a ne menține poziția de lider într-un peisaj în continuă schimbare.”

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Departamentul Office Agency din cadrul companiei este liderul pieței de închiriere a spațiilor de birouri din România, cu 112.000 metri pătrați tranzacționați în București și în principalele orașe din țară în 2023.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 10,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*