Cu o expertiză vastă pe plan internațional, agenția românească adLemonade își consolidează poziția în UK printr-un parteneriat strategic la summit-ul GYDA din Londra

FOTO Sunday PR

adLemonade.com, o agenție de marketing digital de top din România, a avut onoarea de a participa la începutul lunii iunie ca partener la prestigiosul summit GYDA din Londra, eveniment care a adus în prim-plan viitorul agențiilor de marketing digital la nivel european. Agenția s-a alăturat unui grup select de profesioniști, lideri de opinie și experți în domeniul marketingului digital pentru a explora teme precum poziționarea, orientarea spre client, automatizările și inteligența artificială, precum și strategiile și tactici de succes.

adLemonade.com a fost recunoscută ca o agenție de top, aliniată cu cele mai mari agenții europene în ceea ce privește standardele și bunele practici din industrie.

“Participarea noastră la summit-ul GYDA a subliniat angajamentul nostru ferm față de inovație și dorința noastră de a fi în fruntea evoluției digitale. Suntem mândri că putem împărtăși cunoștințele și experiența noastră acumulate într-un mod atât de prestigios și inspirațional”, menționează Anabela Luca, CEO adLemonade.

Unul dintre aspectele pe care le-a evidențiat cu mândrie în cadrul evenimentului este prezența vizibilă a agenției în Londra, un centru vibrant al industriei digitale. Cu o listă impresionantă de clienți din Marea Britanie, adLemonade.com s-a impus ca o forță catalizatoare în dezvoltarea și implementarea strategiilor de paid search și paid media în regiune.

Agenția adLemonade implementează campanii de marketing digital pentru companii din ariile home&deco, lifestyle, imobiliare, constructii, tehnologie si financiar din Marea Britanie.

“În Marea Britanie, serviciile noastre cele mai căutate includ paid media și paid social. Dintre platformele pe care rulăm reclame, cele mai căutate sunt Google Ads, Meta Ads (Facebook și Instagram), Bing Ads, dar vedem o cerere tot mai mare pentru Tiktok Ads și Linkedin Ads. Clienții internaționali ai adLemonade provin dintr-o gamă variată de domenii de business, inclusiv home&deco, lifestyle, imobiliare, constructii, tehnologie si financiar. Avem expertiza necesară pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui domeniu și a aduce rezultate eficiente cu ajutorul unei echipe dedicate de experți cu peste 10 ani experienta in digital marketing”, spune Laura Popa, Head of International Clients la adLemonade.

“Aproximativ 40% dintre clienții adLemonade provin din străinătate, iar 60% sunt din România. Avem clienți din diverse țări și continente, cu o prezență semnificativă în Marea Britanie, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii. Cei mai mulți clienți internaționali provin din Marea Britanie din domenii precum home&deco, lifestyle, imobiliare, constructii, tehnologie si financiar”, menționează Anabela Luca, CEO adLemonade.

În cadrul summit-ului GYDA din Londra, adLemonade.com a dezvăluit cele 3 tendințe de top în digital marketing, care vor defini viitorul agențiilor digitale:

Personalizarea și experiența utilizatorului: Pe măsură ce consumatorii devin tot mai exigenți, personalizarea și oferirea unei experiențe unice devin esențiale în strategiile de marketing digital. adLemonade utilizează date și analize avansate pentru a crea campanii personalizate și pentru a oferi clienților o experiență captivantă și relevantă.

Inteligența artificială și automatizarea: Tehnologiile emergente, precum inteligența artificială și automatizarea joacă un rol vital în eficientizarea proceselor de marketing digital. adLemonade.com integrează aceste tehnologii în strategiile sale pentru a asigura performanțe superioare și rezultate măsurabile pentru clienții săi.

Colaborarea și parteneriatele strategice: Într-o lume în continuă schimbare, colaborarea și parteneriatele strategice devin tot mai importante. adLemonade se angajează să formeze alianțe solide cu parteneri cheie pentru a oferi clienților un portofoliu diversificat de soluții și pentru a se menține la vârful inovației în domeniul marketingului digital.

“În calitate de lideri în marketingul digital și agenție Google Premier Partner, ne-am asumat responsabilitatea de a anticipa și de a ne adapta în permanență la schimbările rapide din industrie. Participarea noastră la summit-ul GYDA ne-a confirmat că suntem pe drumul cel bun și ne-a încurajat să mergem mai departe, să inovăm și să aducem valoare clienților noștri”, spune Anabela Luca, CEO adLemonade.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*