Cseke Attila: “Până în prezent am semnat contracte de peste 21 miliarde de lei cu finanțare din PNRR”

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 38 de noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării.

Contractele, încheiate între autoritățile publice locale din 15 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării, au o valoare totală de 369.889.052,79 lei și vizează lucrări de intervenție pentru creșterea performanței energetice a unor blocuri de locuințe și a unor clădiri publice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.167 contracte de finanțare, în valoare totală de 21.383.348.243,44 de lei, a precizat ministrul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*